Sinan ÇiLe
Üye
yakın yarışmalarda ben fotoğraf çekicem ama izmirde oldu yarışma, artık çeken arkadaşlar yollayacak mesela sitemizin üyesi gollom yani atilla resim çekmiş akşam yollayacak bana renkleri tonları ayarlayıp siteye ekleriz.
kızma bukadar cüneyt hoca...hem bakkal işletip hemde hakemlik yapılamaz diye bir kaide yok ya.arkadaş eminim sempatizanlığı değerlendirme kriterlerinin biraz üzerinde tuttuğundan olaya bu açıdan yaklaşmış ama sopanın ucunun nereye varacağını hesap edememiş anlaşılan.hak eden kazanmıştır bence.arnoldjr dedi:oxygen kardesım duzgun konus oncelıkle..bu konusmaların basına yasal sorun acabılır bu bır.
ıkıncısı ordamıydın bilmiyorum ama..aranan bazı ozellıkler vardır..kımsenın ısmıne cısmıne sacının guzellıgıne bakılmaz..ordakı bır cok sporcu hazırlanarak gelmıs oraya..hakem olmadan hakemlık hakkında konusmayın..
aranan krıterlerı bılmek ıstersen hakemlık kıtabını yollarım...
gorkem ıyı arkadasımdır.ben sıkletınde jurı olarak oturdum.yarısma bıtımındede berabaer gece gec saatlere kadar yemek yedık...bız geceyı konustuk aramızda
arnoldjr dedi:oxygen kardesım duzgun konus oncelıkle..bu konusmaların basına yasal sorun acabılır bu bır.
ıkıncısı ordamıydın bilmiyorum ama..aranan bazı ozellıkler vardır..kımsenın ısmıne cısmıne sacının guzellıgıne bakılmaz..ordakı bır cok sporcu hazırlanarak gelmıs oraya..hakem olmadan hakemlık hakkında konusmayın..
aranan krıterlerı bılmek ıstersen hakemlık kıtabını yollarım...
gorkem ıyı arkadasımdır.ben sıkletınde jurı olarak oturdum.yarısma bıtımındede berabaer gece gec saatlere kadar yemek yedık...bız geceyı konustuk aramızda
FleXoR dedi:Hakan o kadının bir adı yokmu?hakan79 dedi:
hala şoktayım tek hatırladığım hollandalı olduğu almanyada polis karokulunda amir olduğu ve suç oranının bölgesinde düşük olduğu koprktum ben hemde çok ismini hala hatırlayamıyorum :lol: :lol: :lol: :shock: :?: