VG de nasıl bir yol izlemeliyim

Merhaba arkadaşlar ismim Muhammed yaşım 16 kilo 56 boy 171 sizce bu oranlarla vg ye başlamak iyi mi yoksa kilo almalimiyim bu arada ektemorf bir yapıya sahibim önerilerinizi bekliyorum

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

vucut geliştimeye başlayark kilo alımı sağlayabilisin
ama bunun için bu spou yapmanda bir sakınca olmadığına dair doktor kontrolünden geçmeni öneririm
çünkü bu iş zorludur
illaki kas kütlesi olarak çok kilo alman zor ancak göünüm kilolu yağlı birine oranla çok daha hoş olacaktır

Bu arada nizami 32 şınav nizami 6-7 barfiks nizami 80-90 squat ve abs workout 30-50 mekik yapiyorum aralıksız bunlar iyi sonuçlar mi benim icin?

Bu arada nizami 32 şınav nizami 6-7 barfiks nizami 80-90 squat ve abs workout 30-50 mekik yapiyorum aralıksız bunlar iyi sonuçlar mi benim icin?

Bunlar ölçü değil. Bir salona yazılıp ağır çalışıp, karşına çıkan yenilebilecek herşeyi yemeye bak.

Oneriler icin tesekkurler ve yag oranimi nasil ve nerde olcturebilirim doktora mi gitmeliyim?

56 kiloda yağ oranını ölçtürüp ne yapacağını sorabilir miyim? %10 da çıksa %12 de çıksa zayıfsın,çok zayıfsın. Ye, çok ye, gerekirse biraz yağlan ve iskelet durumundan çık.

Suanda tavsiyelere uyarak saat basi ekmek kofte yiyorum kilo akmaya çalışıyorum ve her gun saat 8-9 gibi antrenman yapıyorum

Beyler ben Başakşehir de oturuyorum fena olmayan bir spor salonu var sizce gitmelimiyim?

Back
Yukarı