Verimli Yağ Yakmak İçin Asidite Kontrolü

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve FerhaTR tarafından 23 Nisan 2016 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 3 üye.
  1. FerhaTR
    Offline

    FerhaTR Üye

    Katılım:
    11 Nisan 2016
    Mesajlar:
    44
    Beğenileri:
    12
    Ödül Puanları:
    8
    Cinsiyet:
    Bay
    Vücudun pH değeri hafif alkalidir ve normal seviyesi 7.36 ile 7.44 arasındadır. Sağlığını en üst seviyede tutmak ve yağ yakımında başarılı sonuçlar almayı devam ettirebilmek için diyet boyunca vücudunu alkali bir durumda tutmaya özen göstermelisin. Yüksek asitli besinler içeren dengesiz bir diyet vücudun asidik olmasına neden olur. Böylece sodyum, potasyum, magnezyum ve kalsiyumu koruyamaz ve tüketir. Aynı zamanda alınan besinlerin emilimi azalır.
    Alkali Gıdalar;
    Sebzeler : Kuşkonmaz, enginar, lahana, marul, soğan, karnabahar, turp, su teresi, ıspanak, taze fasulye, kereviz, salatalık, brokoli.
    Meyveler : Greyfurt, muz, limon, karpuz, domates
    Ek olarak;
    Fındık, çekirdek, badem, kabak, ay çiçeği, susam, keten, yağlar, avokado, keten, zeytin, hodan.

    Verimli yağ yakmak ve besinlerin emilimini arttırmak için yukarıda belirttiğim gıdaları yemeklerinize kombinasyon olarak ekleyebilirsiniz.
    Özeti: Bu gıdalar verimli yağ yakımını ve sağlıklı kalmanı sağlar.

    İyi forumlar :)
     

Sayfayı Paylaş