• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Verilen 30 kg ve hacimlenme Çalışmam

Gerçekten büyük bir değişim...Tebrik ederim,başarılarının devamını dilerim.

Gerçekten çok iyi, ben öncelikle kilo vermede gösterdiğin azim ve sonrasında da hacim kazanma adına yaptığın çalışmalarından dolayı tebrik ederim, başarılar.

okurken duygulandım valla....özellikle 20 yıl sonra kız arkadaşım oldu ve alış verişi gönül rahatlığıyla yaptım......tebrikler

tebrik ederım gercektende guzel ve sıteye gırıpte bolgesel yag yakıcam yok kılo weremıyorum kılo kasa donusurmu dıyenlere ornek resımler olmus

Yeni çektiğim bir fotoğraf daha iyi gibiyim.Kilom 76 boyum 1.70 yağ oranım güzel ama kışın ufak bir diyet yapabilirim.Bıktım sürekli arada kalmaktan musabık değilim :) boyum belli bazen diyorum büyüyim biraz daha bazen diyorumki 72-73 kg ya düşiyim daha atletik dururum yüzüm flan daha kuru olur.

en kötü karar kararsızlıktan iyidir derler.Bacaklarım 65 cm pantolonun beli bol bacağı dar gelmeye başladı. :) genemi elbise bulamıycaz :)

Son düzenleme:
Tebrikler. Süper olmuşsun. İlk mesajındaki sabah ve spor sonrası basit şekeri ne olarak alıyordun? Üzüm suyu filan mı? Bir de kardiyoya kaç gün ve günde kaç saat harcıyordun? Hareketlerin nelerdi?

Söylenecek tek şey var, helal olsun.

Çoğu şişman insan, çaresizmiş gibi görüntüsüne razı olmaya çalışırken bu tür azim kokan before - after'ları görmek çok güzel.

İnsanoğlu isteyince yapamayacagı şey gerçekten yok!

Gönülden başarılar.

@ muro-ven-kenobi, eminim 1 sene sonra senin de buna benzer başlıgında aynı yorumları yazacagız.

Tebrikler. Süper olmuşsun. İlk mesajındaki sabah ve spor sonrası basit şekeri ne olarak alıyordun? Üzüm suyu filan mı? Bir de kardiyoya kaç gün ve günde kaç saat harcıyordun? Hareketlerin nelerdi?

Basit şeker olarak belirttiğin gibi üzüm suyu yada desktroz içeren bir içecek içiyodum.kardiyo 3 yada 4 gün 40-45 dk arasında yapıyordum.

Daha çok bisiklette ve elliptical da vakit geçiriyordum. Saygılar...

Bizim buralarda bir laf var doğru işler yapan birşeyleri hakkını vererek başaran insanlar için söylenir sende hak ediyorsun bu sözü "Allahına gurban gardaş" süper olmuşsun helal sana.

Son halimi korumaya çalışıcam bundan sonra birazda biceps ve triceps gruplarına ağırlık vericem.Hacim istemiyorum.Son kilom 76 Boyum 170 daha fazla kiloda çok kısa ve geniş duruyorum.Hele bide mont flan giyince çok fena soğudum diyebilirim. Hatta daha 73 e flan düşmeyi düşünüyorum bazen ama emin değilim.

Baya uzun zamandır bu sporun içindeyim başka birisi olsa çok daha iyi bir vücut inşa ederdi.Yapabildiğim şimdilik bukadar.Herkese iyi çalışmalar.

Özel mesaj atan arkadaşlar eksik bıraktığım tek bir nokta bile yok sayfada lütfen okuyunuz.Ben diyetisyen değilim yaptığım herşeyide anlattım.Bölgesel yağ yakımı diye bişey olmadığı her yerde yazarken bana göğüs bölgendeki yağları nasıl gönderdin , 30 tane fotoğraf koymama rağmen sarkma olmadımı gibi garip şeyleri soruyosunuz.

Hatta kaçtane kurutucu kür yaptın gibi değişik mesajlar atıyosunuz inanırsınız yada inanmassınız kür yapmadım ortada kürlük bir vücutta yok.Şuandaki bilgi birikimim olsa belki kür yapardım orasıda ayrı bir olay. Saygılar.

Back
Yukarı