Ventolin kullanımı piramit ve rejim

Arkadaşlar çok ciddi rejime başladım - son 2 aydır body yapmıyorum ama bırakmadan önce bench press 95 kg tam bastım 1 adet yardımsız

10 ağustos pazar öğleden sonradan beri rejimdeyim
11 ağustos pazartesi ve 18 ağustos pazartesi arasındaki kg kaybı aynı saatte ölçüm yapıldı sabah : 3.1kg

7 gündür günde 1 adet 4mg ventolin alıyorum : hiç bir etki yan etki hissetmedim

bu gün 8. 2. hafta olduğu için günde 2 adet planliyorum

3. hafta günde 3 adet planlıyorum ama 4. hafta 4 e çıksam mı kararsızım yorumlarınızı bekliyorum bu piramit konusunda

2 adet yan etki yapacak mı bilmiyorum bakalım bu gün 9 da alıcam 2. yi ilkini ikindin 4 de aldım 5 saat ara tutuyorum

rejim olarak sabah 3 yumurta başka bişi yok

akşam toplam 2 adet yağı komple süzülmüş 160 gr lık ton balığı , 1 adet salatalık, 1 adet soğan, 1 adet domates, 1 adet yeşil biber, 1 yada 2 adet limon

bir kaç çay kaşığı bal alıyorum günde ek olarak çayla beraber ve 1 yada 2 bardak light süt + kave içiyorum şekersiz

bakalım 2. hafta kaç kg vericem :D

ölçüm yapan tartı omron BF 510

11.08.2014 : kg 96.8 boy 1.78 , yağ %25.9 , kas %36.3 , iç yağ %12
18.08.2014 : kg 93.7 , yağ %25.5, kas %36.5 , iç yağ %12

ventolini gunde 2 kere veya 3 kere antreman öncesi tek seferde mi aliyorsun yoksa gun icine böluyormusun ?

Dostum ventolini 2 cikardigin zaman 1 sabah 1idman oncesi yapabilirsin. 3te ise sabah 1 2idman oncesi yada 1sabah 1 idmanonc 1de aksam yapabilirsin. Istedigin kadar saglam beslen ama hizli kilo vermek iyi bisey degil. Farkinda degilsin kaslarindanda gidiyor.1kilo kas bile kaybetsen toplamasi kimbilir nekadar zaman alicak :)

Ben ventolin 2 ile basladim 1 hafta sonra 4 yaptim 1 ay sonunda 5 çıkardım sonra 1 ay ara verdim bugun yine 4 le basladim ve ventolinin yaninda green nescafe ve c vitaminli suda eriyen aspirin aliyorum neden bu aspirin derseniz c vitaminin icinde hem izomalt var (buyume hormonu) hemde mg yuksek

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

eksik yazdım heralde kullanılır ama etkisi beklendiği kadar tatmin edici olmaz yanında bi t3 le kombine edilirse etkisi daha iyi olur kusura bakmayın.

Back
Yukarı