vejeteryanım tasiyelerinize ihtiyacım var

arkaadaşlar zayıflamam lazım 93 kiloyum.problem vejeteryan olmam.geçen ay 1 kilo verdim haftada 2 gün yüzme 2 gün ağırlık 2gün kardiyo yaptım 1.20 saat kadar.günde 750 ml süt ile whey protein tükettim.ama maalesef kastan 900 yağdan 100 gram verebilmişim.olabildiğince düzenli besleniyorum.ne önerirsiniz bana.

Biz sürekli hayvansal takıldıgımız için ne diceğimi bilemiyorum acıkcası :D Koşu ekle bide antremanına yada hızlı tepmoda yürüyüş

Biz sürekli hayvansal takıldıgımız için ne diceğimi bilemiyorum acıkcası :D Koşu ekle bide antremanına yada hızlı tepmoda yürüyüş

Katılmamak elde değil ...
Yanlız aklıma takılan konu farklı 900 gr kastan 100 gr yağdan biraz garip olmuş , sonuçta daha spora yeni başlamana rağmen vücut hemen yağ yakımını kesip kas yıkım moduna geçiş yapmış gibi duruyor cardio sürenizi biraz azaltıp , nabız sayınıza önem verirseniz cardio süresince daha etkili olucak gibi duruyor ...

bence aldığın protein miktarı yeterli değil. bana kalırsa önce proteinini sonra ağırlık çalıştığın gün sayısını artırmalısın. çok yüksek oranda kalori azaltırsan böyle bir sonuç çıkmış olabilir.

nohut,mercimek,fasulye,süt,lor,çökelek vs. bunları bol bol tüket. Kastan kaybettıgıne gore idmanın cok agırda gelmıs olabılır.haftada 3 gun vg calıs,kardıyoyuda hafıf yap

whey protein de hayvansal gıda , peynir altı suyundan yapılıyor. vejeteryan olanlar sadece bitkisel kaynaklı beslenmiyor mu ?

ayrıca şunu da anlamış değilim , niye vejeteryan olunur ? çok mu sağlıklı olunuyor ?

bence yaratılış özelliklerine karşı gelmesen iyi olur. hayvansal gıda insan sağlığı ve gelişimi için çok önemli. aminoasitleri nereden karşılayacaksın. birde işin lezzet kısmı var. 3 gün üst üste sebze yesem kusarım valla. :)

whey protein de hayvansal gıda , peynir altı suyundan yapılıyor. vejeteryan olanlar sadece bitkisel kaynaklı beslenmiyor mu ?

ayrıca şunu da anlamış değilim , niye vejeteryan olunur ? çok mu sağlıklı olunuyor ?

bence yaratılış özelliklerine karşı gelmesen iyi olur. hayvansal gıda insan sağlığı ve gelişimi için çok önemli. aminoasitleri nereden karşılayacaksın. birde işin lezzet kısmı var. 3 gün üst üste sebze yesem kusarım valla. :)
tamda buna değinecektim zararın neresinden dönülse kardır

et,tavuk ve balık yemiyorum ama süt ve süt ürünleri ile yumurta yiyorum.vejeteryan olmamın sebebi hayvanların kesilmesine karşı olmam.neyse mesele o değil.

Back
Yukarı