sesim baırmaktan öyle bir kısıldı ki 2 gün düzeleceğini zannetmiyorum.şu anda godfatherdaki don vito carleone gibi sesim.
maçın tamamını ayakta izledim.kimi zaman kendimi kaybedip yerlere attım,sağa sola yumruk attım,saha kenarındaymışım gibi bağırdım,taktik verdim,sayısız küfür ettim,bir tanesini yazsam forumdan kovulurum.

ve volkan o son penaltıyı kurtardığında diz çöküp ALLLAHHHIMMMM SANNNAAA GELİYYYOORRRUUUUUM diye haykırdım.gözlerim doldu.maç bittikten sonra en az benim kadar fenerbahçeli kardeşimi telefonla ararken ellerimin titremesinden tuşlara basamadım bir türlü.maç bittiğinde en az sahadaki futbolcular kadar terler içindeydim ve kıpkırmızıydım.
söyleyecek söz yok.maçtan önce imzamı değiştirip fenerbahçemize başarılar dilemiştim.ve fenerbahçe çeyrek finalde.ve bence en önemlisi de ne şans,ne tesadüf ne de başka bir şey.söke söke çeyrek finalde.dünyanın en iyi 8 takımı arasında.
bu sezon şampiyonlar liginde 3. tur elemesinde Anderlecht i 2 maçta da yenip gruplara kaldık.
grupta inter,cska moskova ve psv eindovhen vardı.3ünü de kadıköyde eze eze yendik.cska moskova ve psv eindovhenla deplasmanlarda da berabere kaldık ve 11 puanla yani türk futbol tarihinin şampiyonlar liginde gruplarda alınan en yüksek puanıyla gruplardan çıktık.
kuralar çekildiğinde fenarbahçenin karşısına son 2 senenin uefa ve süper kupa şampiyonu ispanyol sevilla çıkmıştı.ayrıca bu sene şampiyonlar ligi grup maçlarının 6 tanesinden 5.ini kazanıp grup 1.si olarak gruptan çıkmıştı sevilla.başta basın olmak üzere herkesin fikri fenarbahçenin sevilladan 2 maçtada fark yiyerek eleneceğiydi.kadıköy'de sevillayı da yendik.ve bugün sevillayı deplasmanda da penaltılarla yendik.son 2 senenin uefa ve süper kupa şampiyonunu 2 maçtada mahvederek şampiyonlar liginde çeyrek finale kaldık.bu başarı ayrıca puan toplamı olarak türk futbol tarihinin şampiyonlar ligindeki en büyük başarısıdır.
beni en çok mutlu eden şeyse maçtan önce sevillaya başarılar diye mesaj çeken beşiktaşlı bir arkadaşımın maçtan sonra samimi bir şekilde fenerbahçe bundan sonra benim 2. takımım diye bir mesaj çekmesiydi.
bugün galatasaraylı,beşiktaşlı,trabzonsporlu,sivassporlu milyonlar sevindi.çünkü bu yalnızca fenerbahçenin maçı değil türkiyenin maçıydı.şu konumdan sonra fenerbahçe yarı finale kalma maçlarında fark bile yese hiçkimse bir şey diyemez.ama ben inanıyorum ki fenerbahçe bu sene finale kalacaktır.maçtan önce sevilla teknik direktörü de bu turu geçen finale kalır demişti.
FENERBAHÇEMİZE ÇEYREK FİNAL MAÇLARINDA BAŞARILAR!