Veeeeeeee Fenerbahçe ÇEyrek Finaldeeee

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan marthel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eveeeetttttttttttttttttttt,basardikkk...

Arkadaşlar heycandan kalbim duracaktı, ne başarı beeee,
Çok şanssızdık bir çok gol pozisyonundan faydalanamadık..
Avrupanın en iyi 8 takımı arasındayız artık,Aslanım "VOLKAN" :) Çok yaşa sen FenerBahçe (bizlere bu gururu yaşattığın için):) :)

Abi çok dua ettim , elelrim titriyordu , tv u bile seyretmedm , geçtim bilgisayardan mesajalrı takip ediyorum , ama artık gören görüyorki .... ADİL HAKEMLERLE , AVRUPANIN EN İYİ TAKIMLARINI YENİYORUZ ... işte en güzeli de bu gerçeğin ortaya çıkması..

Şanslı bi kura çekersek ( schalke - porto galibi gibi ) yarı final oynayarak tr futbol tarihinde bi ilk e imza atacağımıza adım gibi eminim

SON SÖZ : TARİH YAZDIK

Ben hakemi fazla beğenmedim çok kritik yerlerde tiyatroculara kanıp faul çaldı hele o capel yok mu her top ayağına geldiğinde insan kendini niye yere atar..dahada ilginci hakem her seferinde bunları niye çalar..tamam bir görmedin iki görmedin abicim herif yerden kalkmıyor ki..yalnız penaltıyı kaçırınca daniel alvesin o yüzündeki acıyı gördüm ya ölsemde gam yemem..

Ben hakemi fazla beğenmedim çok kritik yerlerde tiyatroculara kanıp faul çaldı hele o capel yok mu her top ayağına geldiğinde insan kendini niye yere atar..dahada ilginci hakem her seferinde bunları niye çalar..tamam bir görmedin iki görmedin abicim herif yerden kalkmıyor ki..yalnız penaltıyı kaçırınca daniel alvesin o yüzündeki acıyı gördüm ya ölsemde gam yemem..

marthel,artık boşverelim hakemi falanı, Zoru başardık,Kutlama zamanıhyper_ Ne mutlu seni sevenee,Yaşa FenerBahçe:D
Türkün kalbi senle atar,yaşa FenerBahçe:Dhyper_:Dhyper_:D

bu takıma yediğimiz 3.gol dışında pozisyon bile vermedik. 2.yarı resmen sildik sevillayı sahada. Fenerbahçe bugünlere geldiyse defansif anlayışla gelmiştir. eskiden olsa çıktığımız her maçta rakip takıma 7-8 net gol pozisyonu verirdik. İşte Fenerbahçenin geçen senelere göre en büyük farkı bu. İnşallah kuradada porto-schalke maçının galibini seçerizde yarı final için daha umutlu konuşuruz

sesim baırmaktan öyle bir kısıldı ki 2 gün düzeleceğini zannetmiyorum.şu anda godfatherdaki don vito carleone gibi sesim. :D

maçın tamamını ayakta izledim.kimi zaman kendimi kaybedip yerlere attım,sağa sola yumruk attım,saha kenarındaymışım gibi bağırdım,taktik verdim,sayısız küfür ettim,bir tanesini yazsam forumdan kovulurum. :D ve volkan o son penaltıyı kurtardığında diz çöküp ALLLAHHHIMMMM SANNNAAA GELİYYYOORRRUUUUUM diye haykırdım.gözlerim doldu.maç bittikten sonra en az benim kadar fenerbahçeli kardeşimi telefonla ararken ellerimin titremesinden tuşlara basamadım bir türlü.maç bittiğinde en az sahadaki futbolcular kadar terler içindeydim ve kıpkırmızıydım.

söyleyecek söz yok.maçtan önce imzamı değiştirip fenerbahçemize başarılar dilemiştim.ve fenerbahçe çeyrek finalde.ve bence en önemlisi de ne şans,ne tesadüf ne de başka bir şey.söke söke çeyrek finalde.dünyanın en iyi 8 takımı arasında.

bu sezon şampiyonlar liginde 3. tur elemesinde Anderlecht i 2 maçta da yenip gruplara kaldık.
grupta inter,cska moskova ve psv eindovhen vardı.3ünü de kadıköyde eze eze yendik.cska moskova ve psv eindovhenla deplasmanlarda da berabere kaldık ve 11 puanla yani türk futbol tarihinin şampiyonlar liginde gruplarda alınan en yüksek puanıyla gruplardan çıktık.

kuralar çekildiğinde fenarbahçenin karşısına son 2 senenin uefa ve süper kupa şampiyonu ispanyol sevilla çıkmıştı.ayrıca bu sene şampiyonlar ligi grup maçlarının 6 tanesinden 5.ini kazanıp grup 1.si olarak gruptan çıkmıştı sevilla.başta basın olmak üzere herkesin fikri fenarbahçenin sevilladan 2 maçtada fark yiyerek eleneceğiydi.kadıköy'de sevillayı da yendik.ve bugün sevillayı deplasmanda da penaltılarla yendik.son 2 senenin uefa ve süper kupa şampiyonunu 2 maçtada mahvederek şampiyonlar liginde çeyrek finale kaldık.bu başarı ayrıca puan toplamı olarak türk futbol tarihinin şampiyonlar ligindeki en büyük başarısıdır.

beni en çok mutlu eden şeyse maçtan önce sevillaya başarılar diye mesaj çeken beşiktaşlı bir arkadaşımın maçtan sonra samimi bir şekilde fenerbahçe bundan sonra benim 2. takımım diye bir mesaj çekmesiydi.

bugün galatasaraylı,beşiktaşlı,trabzonsporlu,sivassporlu milyonlar sevindi.çünkü bu yalnızca fenerbahçenin maçı değil türkiyenin maçıydı.şu konumdan sonra fenerbahçe yarı finale kalma maçlarında fark bile yese hiçkimse bir şey diyemez.ama ben inanıyorum ki fenerbahçe bu sene finale kalacaktır.maçtan önce sevilla teknik direktörü de bu turu geçen finale kalır demişti.

FENERBAHÇEMİZE ÇEYREK FİNAL MAÇLARINDA BAŞARILAR!

Bir Beşiktaşli Olarak Gerçekten Fenerin çeyrek Finale çikmasina Sevindim...fenere şampiyonlar Liginde Başarilar

Eğer Bu Turuda Geçerse Inanin Arabaya Beşiktaş Bayrağinin Yanina Fener Bayrağida Koyup Tur Aticam...

Bir Beşiktaşli Olarak Gerçekten Fenerin çeyrek Finale çikmasina Sevindim...fenere şampiyonlar Liginde Başarilar

Eğer Bu Turuda Geçerse Inanin Arabaya Beşiktaş Bayrağinin Yanina Fener Bayrağida Koyup Tur Aticam...

aman usta dur , zaten dün 5 sene daha yaşlandık , bide yarı finale çıkarsak , temelli kalpten gidicez....:D

bir gs li olarak tebrik ederim..
bence bu takım portodan bile güçsüz bi takımdı..
volkan belkide bilerek maçı penaltılara taşıdı...

bir gs li olarak tebrik ederim..
bence bu takım portodan bile güçsüz bi takımdı..
volkan belkide bilerek maçı penaltılara taşıdı...

Portodan bile güçsüzmü , yok artrık , bunu başka yerde söyleme bence..:lol:

Kanoute , Fabiano , Kone , Keita , Alves , Capel ... HER MEVKİDE PORTODAN DAHA İYİDİR , BELKİ CAPEL LE QUARESMA STANDARDI AYNIDIR

ŞUNUDA SÖYLİYİM , SEVİLLA FENERBAHÇEDEN DAHA İYİ OYUNCULARA SAHİPTİ , ARSENAL DE GALATASARAYDAN İYİ OYUNCULARA SAHİPTİ , CHELSEA DE BEŞİKTAŞ TAN İYİ OYUNCULARA SAHİPTİ

AMA SAHADA YÜREK KAZANIR....

İkinci yarı fenerbehçeli oyuncularımızın içine sanki bir ruh daha girmiş gibiydi.
Helal olsun.
Bize sevinci yaşatan bütün kadroya.

fenerbahçeden yarı finalede çıkmasını bekliyoruz türk takımlarının gücünü görsün dünya

Son düzenleyen: Moderatör:
Öldük öldük dirildik 2 kupa kaldırmış ispanyollar türkün gücü neymiş görsün. zamanında sahip olduğu ruhla (sonradan kaybetti) avrupa şampiyonu olan g.s gibi içinde aynı ruhu yakalamış bir f.b izledim. bayrağı kaptığım gibi motorla konvoya girdim 2. bir avrupa heyecanını yaşatan f.b ye teşk ediyorum.
Bu aslan gibi evlatlar bu ruhla çok şey başaracak

tebrikler

Back
Yukarı