• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

ve 3 ay biter..

3 Aylık çalışmanın verimi alınmış mı?

• Gayet iyi

Votes: 32 10,3%
  • Çok eksiğin var

Votes: 118 37,8%
  • Fena değil

Votes: 74 23,7%
  • Daha iyi olabilirdi

Votes: 88 28,2%

• Total voters
    312
Sen boşver onları fazla takma insan geniylede çok alakası var büyümenin insan kendinde okadar büyüme görmiyince sanada inanmıyolar işte boşver sen onları

3 ayda 6 cm kol olduysa harika birşey benim ilk 3 ayda 2,5- 3 cm geldi.. bide sende göğüs kanat baya eksik.. ama devam edersen çok iyi olabilirsin..

fotoğraftan ölçüm mü yaptın arkadaşım ya hayır neden yalan söyleyeyimki onu anlamadım sana yalan söyleyerek kendimi tatmin mi edeceğim

Ölçülere bu kadar takılmayın, 3 ayda duzgun bir çalışma ve beslenmeyle yeni başlayan birisi 6 cm gelişme sağlayabilir, sağlamayadabilir. Bende 3 ayda 38den 43'ü gördüğümü bilirim. Biraz da yapı meselesi gelişim işi. Herkes aynı gelişimi göstermez aynı sürede. Neyse, gelişim güzel gibi fotolardan çok da birşey anlaşılamıyor ama sanki göğüs biraz geri kalmış gibi duruyor. Bacak fotolarını eklememişsin, unutmayalım iyi bir bacak çalışması kollarının gelişimine bile etkilidir. Daha da iyi yerlere gelmen dileğiyle iyi çalışmalar.

bence gelişimin gayet iyi fakat dahada iyi olabilirdi.Ayrıca kolun 30dan 36 cm olması neden arkadaşları bu kadar şaşırttı anlamadm 38 den 45 fln olsa tamam derdimde sonuçta yeni başlayan birisi için 30dan 35-36 olması kolun gayet normal zaten bu saatten sonra gelişim süreci uzayacaktır.tebrik ediyorum yinede iyi gelişim.

iyi dileklere teşekkürler. sonradan eklediğim fotoğraflarada dikkat ediyordur insanlar umarım ilk eklediklerimle kıyaslamak için

bir tanede resim ekleyeyim telefon ile çekmişim

Eklentiler

• 2012-02-24 16.38.01.jpg
    2012-02-24 16.38.01.jpg
    75 KB · Görüntüleme: 521
güncel bench_Obench_O

@pegasusrap tavsiyelerin için teşekkürler
@RespectMyPower salonda çalışıyorum
ilk ölçülerim
Sol Kol:30 Sağ Kol:29,5
Göğüs:89
Omuz:109
Bel:78
Kilo:77
Boy:1,82

Son ölçülerim:
Sol Kol:36 Sağ Kol35,5
Göğüs:98
Omuz:118
Bel:76
Kilo:79
Boy:1,82

3 ayda bu kadar gelişim olabilirmi bilemiyorum. . 6 Cm kolu nasıl 3 ayda yaptın onu anlamadım gerçekten . Hem fotoğraflarda öyle bi durum gözükmüyor , hemde '' Süplement kullanmadım diyorsun '' . Steroid alsan bile 3 ayda bu kadar kol yapılması çokçok zor benim görüşüm :) .. ki fotoğraflardada 6 CM'lik artış göremiyorum ben .

Son düzenleme:
Başlığın adı 3 ay kalmışta ben spora başlayalı 10 ay falan oldu başlığın adını değiştirme imkanımız var mı acaba ya

Back
Yukarı