Geçmiş olsun biraz düzeldiniz sanırım
İlk sayfaya geçip ameliyat olmadan önceki halinize baktım ve bu son resminiz ile karşılaştırdım. Açıkcası muazzam "
işte budur" dedirtecek tarza bir operasyon olduğunu düşünmüyorum.
Hiç belirgin bir şey yok mu?
Elbette ki var ancak bu görüntü 6 ay'lık bir çalışma ve doğru beslenme ile de elde edilebilirdi diye düşünüyorum.
Artık bundan sonrası önemli...
Ödemler tamamen atıldıktan sonra bel ve göğüs bölgesinde
biraz daha incelme yaşayacaksınız. Koruma amaçlı olarak bir önce ki mesajım da bazı ayrıntılar vermiştim;
Yapmanız gerekenleri bildiğinize eminim; spor, hareketli bir yaşam tarzı, kalori kısıtlaması (günlük almanız gerekenden daha yükseğini almamak), koşmak, yüzmek, bisiklete binmek, kısacası hareket etmek... İlla ağırlık kaldırmanız gerekmiyor...
Ama ben hazır kasları ortaya çıkarmışken bu işi ilerleteyim düşüncesi varsa elbette ki bir spor salonu, iyi bir program ve beslenme düzeni sizi istediğiniz konuma ulaştırabilir...
Bu arada
kol ve
omuz olmadan bu yapılan operasyonun estetik anlamda bir geçerliliği kalmıyor! Tedaviniz biter bitmez
kol (tüm bölümleri) ve
omuz çalışıp bir şekilde
orantı sağlamaya çalışmalısınız. Bu da bir spor hocası eşliğinde size uygun bir program yazılarak çözülebilir.
Ama madem spor salonuna gitme şansınız yok araştırma yaparsanız bu siteden de yararlanabilirsiniz.
-----------------------------------------------------------------------------------------
Link'ini verdiğiniz çalışma istasyonlarının aşağı yukarı hepsi
temel hareketlerin yapımı için uygundur. Fiyatı yüksek olanlarda daha fazla hareket özelliği bulunmaktadır. Pahalı olanlar şu aşamda zaten stoklarda gözükmüyor.
Tekrar geçmiş olsun...