Arkadaşlar ben sitede yeniyim ve vücut geliştirme olaylarındada yeniyim. herneyse ben iyi bir kas yapmak istiyorum bunun için önerileriniz nelerdir. ve body gitmek istemiyorum. ev içinde aşırı değilde normal derecede kas istiyorum.
Örnek: http://imageshack.us/photo/my-images/651/ciplakerkek.jpg/
95 doğumluyum 2 ay sonra 17 yaşıma giricem.
boyum : 1.77
kilom : 75
vücut kitle indeksi hesapladığımda:
hesapladığıma göre yağ oranım %16 şimdi beyler resimdeki gibi bir vücut için neler yapmam lazım.
1: ilk olarak dambıldan başlayalım. dambıl alıcam ağırlığı nekadar olsun.
2: şınav, mekik falan nasıl çalışmalıyım. şınav yarım olarak 30-40 çekebiliyorum tam şınav 20 çekebiliyorum. karın kası için mekik çalışma örneklerinizi bekliyorum.
3: yağ oranım fazlamı fazla ise düşürmelimiyim. düşüreceksem nasıl, nekadar düşürmeliyim... beslenme vb günde nekadar çalışma. çalışmalar arasında dinlenme, çalışırken nefes alma..
beyler siz bana genel bir anlatım yaparsanız sevinirim. beslenme dambıl çalışma şınav çalışma başka şekilli çalışma vs vs
Örnek: http://imageshack.us/photo/my-images/651/ciplakerkek.jpg/
95 doğumluyum 2 ay sonra 17 yaşıma giricem.
boyum : 1.77
kilom : 75
vücut kitle indeksi hesapladığımda:
- Vücut Yüzey Alanınız: 1.92 metrekare
- Yağsız Vücut Ağırlığınız: 60 kg
- İdeal Kilonuz: 72 kg
- Vücut Kitle Endeksiniz (BMI): 23.9 kg / metrekare
- Sonuç: Kilonuz tamamen normal
hesapladığıma göre yağ oranım %16 şimdi beyler resimdeki gibi bir vücut için neler yapmam lazım.
1: ilk olarak dambıldan başlayalım. dambıl alıcam ağırlığı nekadar olsun.
2: şınav, mekik falan nasıl çalışmalıyım. şınav yarım olarak 30-40 çekebiliyorum tam şınav 20 çekebiliyorum. karın kası için mekik çalışma örneklerinizi bekliyorum.
3: yağ oranım fazlamı fazla ise düşürmelimiyim. düşüreceksem nasıl, nekadar düşürmeliyim... beslenme vb günde nekadar çalışma. çalışmalar arasında dinlenme, çalışırken nefes alma..
beyler siz bana genel bir anlatım yaparsanız sevinirim. beslenme dambıl çalışma şınav çalışma başka şekilli çalışma vs vs