Vücut yağ

Arkadaşlar vg yeni başladım 176 boy 73 kiloyum yağ oranım 14.5 sizce yağ oranımı Nasıl füşürmeliyim haftanın 4 günü ağırlık 1 saat haftada 1.15 dk Cardio yapıyorum sizce doğrumu amacım %10 çekmek fikriniz nedir

Cardio olarak hııt kardiyoyu tavsiye ederim en iyi yağma yaktıran kardiyolardan biridir internetten nasıl yapıldığına bakabilirsin ve tabiki kalori açığı oluşturman lazım.

Cardio olarak hııt kardiyoyu tavsiye ederim en iyi yağma yaktıran kardiyolardan biridir internetten nasıl yapıldığına bakabilirsin ve tabiki kalori açığı oluşturman lazım.
güzel bi beslenme programı yaptım kendime
07.00 4 yumurta 2 sarılı 2 kibrit kutusu peynir 4 zeytin bol domates bol salata
11.00 karışık 2 avuç kuruyemiş
13.00 öğlen yemeği ne çıkarsa
17:00 antreman
20:30 akşam yemeği 200 gram tavuk kesinlikle
Akşamda belki meyve

Günde 800 900 gram almayı düşünüyorum[DOUBLEPOST=1473658151][/DOUBLEPOST]
güzel bi beslenme programı yaptım kendime
07.00 4 yumurta 2 sarılı 2 kibrit kutusu peynir 4 zeytin bol domates bol salata
11.00 karışık 2 avuç kuruyemiş
13.00 öğlen yemeği ne çıkarsa
17:00 antreman
20:30 akşam yemeği 200 gram tavuk kesinlikle
Akşamda belki meyve

Günde 900 1000 gram almayı düşünüyorum

Son düzenleme:
Eger vucudun zor yag yakiyorsa beslenme konusunda daha hassas olup kalori sayman ve beslenme aliskanliklarini daha duzeltmen gerekebilir.

Antrema kismi genelde ayni zaten yapiyorsundur. Imkan varsa mesela haftasonlari olabilir ac karna kardio yapmayi deneyebilirsin. Gune zinde baslamani da saglar. Bir onceki gun aksamdan antreman yapmissan ertesi gun sabah ac karna kardiyo yapip vucudunun nasil tepki gosterdigini test et. 2 hafta sonra vucud tepkisini gostermis olur.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı