donkisot
Üye
Foruma 1 ay kadar önce ben de ayni durumdan yazi yazdim. Ben bir de yag yakici L-Carnitine kullandim üstelik. Tanita ile ölcüm yapilmisti ve yag oranim 1 ay önceki ile ayniydi kilomdaki düsüs 1 kilo idi, yani bu demek oluyor ki kas kaybetmistim. Gercekten kas oranimda 1 kilo civarinda düsüs gösterdi cihaz. Cok sinirlendim tabi ama simdi artik Tanita'yi falan takmiyorum, ben sporumu yapiyorum, kaslarimin gittigini de hic sanmiyorum.
Zaten bu forumda birileri birsey yazmis cok hosuma gitti. Vücudun bicimine bak, ne hissettigine bak, yagi kasi bosver. Senin benim icin önemli olan nedir? Esasinda kilo vermek, güzel bir vücuda sahip olmak degil mi? Yag yakmaya yönelik egzersizleri, yag yakicilari, yag ölcüm cihazlarini su profesyonel fitnesscilar sokmadi mi hayatimiza?
Sonuc olarak diyecegim su ki, tamam bilime güvenelim, teknolojinin nimetlerinden faydalanalim ama hayatimizi cok fazla kontrol etmelerine izin vermeyelim.
Zaten bu forumda birileri birsey yazmis cok hosuma gitti. Vücudun bicimine bak, ne hissettigine bak, yagi kasi bosver. Senin benim icin önemli olan nedir? Esasinda kilo vermek, güzel bir vücuda sahip olmak degil mi? Yag yakmaya yönelik egzersizleri, yag yakicilari, yag ölcüm cihazlarini su profesyonel fitnesscilar sokmadi mi hayatimiza?
Sonuc olarak diyecegim su ki, tamam bilime güvenelim, teknolojinin nimetlerinden faydalanalim ama hayatimizi cok fazla kontrol etmelerine izin vermeyelim.
Selam arkadaşlar;
Tecrübeli arkadaşlardan yorum ve öneri bekliyorum. Şubat ayında spora başladım. Ölçülerim Boy:178 Kilo:75 Yağ oranı:%15 idi gittiğim spor salonunda ölçüm yaptılar. 3 ay boyunca haftanın 3 günü bölgesel idman sonrası 30 dakika düşük yoğunluklu cardiyo ve mide çalışmaları yaptım. 1 günde ayrıca yüksek yoğunluklu cardiyo yaptım. Beslenmeyede dikkat ettim. Kafama takılan dün 2 nci ölçümü yaptık kilo aynı fakat yağ oranı %17 ye cıkmıs. Tabı sok oldum hiç yağ kasa dönüşmediği gibi olan kas yağa dönüşmüş ölçüme göre. Kafamda soru işaretleri oluştu. İdman tamam beslenme tamam ne yanlış olabilir diyorum acaba çok fazla cardiyo yapıp az beslenme ile olan kasıdamı yağa çevirdik.