vücut yağ oranı hesaplama

öncelikle kolay gelsin eminim birçok başlık açılmıştır bu konu hakkında ama ben cevabı bu başlık altında öğrenmek istiyorum.
boyun:41 cm
bel:85cm
kalça:100cm
boy:176
hesaplayıp yağ oranımı söyleyebilirmisin teşekkürler.yada hesaplayacak doğru bir sitenin linkinide atabilirsin iyi günler.

öncelikle kolay gelsin eminim birçok başlık açılmıştır bu konu hakkında ama ben cevabı bu başlık altında öğrenmek istiyorum.
boyun:41 cm
bel:85cm
kalça:100cm
boy:176
hesaplayıp yağ oranımı söyleyebilirmisin teşekkürler.yada hesaplayacak doğru bir sitenin linkinide atabilirsin iyi günler.
internetteki hesplamaya göre %15 çıktı ama internetteki hesaplamaların tamamı doğru çıkmayabilir sen yinede profesyonel bir ölçüm yaptır .

Merhaba, uzun zaman olmuş başlık açılalı, ama bilgi vermenin zararı olmaz diye düşünüyorum :) ABD donanmasının aslerşeri için geliştirdiği ve kullandığı bir yöntem var imiş. Bu yöntem ile buradan hesaplanabiliyor imiş. Ama tabiki en doğrusu uzman hekime başvurmak olacaktır. Geçmiş olsun :)

Yağ kalınlığı ile kaslı bir kalınlık arasında ciddi fark olur. Bu dediğin durum daha çok skinny fat vatandaşlarda görülebilir tahminen. Ölçü düşük olabilir ama yağlıdır.
Deadlift ile olacak kalınlaşma da ihmal edilebilir düzeyde olur büyük olasılıkla.
Bu tarz sabit formüller ile yapılan hesaplamalar yerine bakımı ve kalibrasyonu düzenli yapılan salon tipi profesyonel tartılar daha mantıklı sonuç verir.

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı