Emporio
Üye
Elestirdigim noktalar tabiiki olacak , körü körüne her dedigine woow dememek lazim kim olursa olsun. Bu savas cebeciyi hatali yapmaz. Her insanin mantigi uymak zorunda degil sonuctaKafana yatmayan ne var?

Elestirdigim noktalar tabiiki olacak , körü körüne her dedigine woow dememek lazim kim olursa olsun. Bu savas cebeciyi hatali yapmaz. Her insanin mantigi uymak zorunda degil sonuctaKafana yatmayan ne var?
İşte ben de sana soruyorum. Ortaya bir laf attıysan, devamını getirebilmen gerekir. Kafana yatmayan konuya örnek verir misin?Elestirdigim noktalar tabiiki olacak , körü körüne her dedigine woow dememek lazim kim olursa olsun. Bu savas cebeciyi hatali yapmaz. Her insanin mantigi uymak zorunda degil sonucta![]()
Konuşmana dikkat edersen sevinirim , ortaya laf attıgım yok. Savas hoca hakkinda kotu bise dedigimde yok. Hele ki kendi kendine gelin güvey olmana hic gerek yok. Antrenman sistemi olur , beslenme olur ornek cok. Cumlelerimi iyi okursan "yanlışı var" demedim. "Mantıgıma yatmıyor" dedim. Yani düsünce olarak ayrıldıgımız nokta var ve elbette olacak. Eleştirimi de özgür forum ortamında diledigim gibi yaparım, sen de benimle yargilar gibi benimle konuşamazsın. İyi forumlar.İşte ben de sana soruyorum. Ortaya bir laf attıysan, devamını getirebilmen gerekir. Kafana yatmayan konuya örnek verir misin?
Gelin güvey olmak deyiminin anlamını öğrensen daha mantıklı cümle kurabilirdin. Tam da beklediğim gibi soruma cevap alamadım. Seninle tartışmayacağımKonuşmana dikkat edersen sevinirim , ortaya laf attıgım yok. Savas hoca hakkinda kotu bise dedigimde yok. Hele ki kendi kendine gelin güvey olmana hic gerek yok. Antrenman sistemi olur , beslenme olur ornek cok. Cumlelerimi iyi okursan "yanlışı var" demedim. "Mantıgıma yatmıyor" dedim. Yani düsünce olarak ayrıldıgımız nokta var ve elbette olacak. Eleştirimi de özgür forum ortamında diledigim gibi yaparım, sen de benimle yargilar gibi benimle konuşamazsın. İyi forumlar.
Zekan beni aşıyo gercekten. Biraz duzgun okuma algılama yetenegin olsa beslenme ve antrenmanı ornek verdigimi gorurdun. Ben o adamin butun videolarini izledim. Şimdi isine bakabilirsinö
Gelin güvey olmak deyiminin anlamını öğrensen daha mantıklı cümle kurabilirdin. Tam da beklediğim gibi soruma cevap alamadım. Seninle tartışmayacağım![]()
Ya kasıtlı bir şekilde karalama yapıyorsun ya da anlama kapasiten çok düşük. Orada ağzından daha akıllı diye bir laf çıkmadı. Daha çok şey biliyordur dedi. Hatta 01:17'de sol üste not koymuş.Videonun bittiği an 1.20 . Şuanın lise öğrencileri 60 yıl önceki bilim adamlarından daha akıllıymış. Albert Einsteindan daha akıllı bi liseli tanıyan varmı![]()
Daha akıllı dememiş, daha çok şey biliyorlar demiş. Abartmış tabi ama anlatmak istediği temelde doğru. Bugün Newton'dan daha çok şey biliyoruz fakat Newton'un attığı temel üzerinde ilerleyen diğer bilim insanları sayesinde biliyoruz, yoksa hiçbirimiz Newton'dan akıllı değiliz.Videonun bittiği an 1.20 . Şuanın lise öğrencileri 60 yıl önceki bilim adamlarından daha akıllıymış. Albert Einsteindan daha akıllı bi liseli tanıyan varmı![]()