Adam bodyforum da iç güzellikten bahsediyo

)
elestiri için teşekkür ederim,elimden geldiği kadar adam olmaya çalışıyorum.
bodyforum fitness ya da body sporu ile ilgilenen amatör ya da profesyonel olarak buna gönül vermiş olanların,merak edenlerin soruları, haberlesmeleri, dertleşmeleri ,bilgi paylaşmaları,birbirlerine destek olması, karşılıklı fikir alıp vermeleri için kurulmuş bir site.
her fitness yapan lazar angelov , rob richi gibi ,ya da body yapan arnold, frank zane, ya da coleman gibi olabilmesi mümkün mü?
her insanın genetik fizik yapısına göre egzersiz ve diyetle ulaşabileceği maksimum bir beden güzelliği vardır. sahip olduğumuz beden nasıl olursa olsun korkularak değil, allahın bize verdiği bir armağan bir emanet olarak görülmeli ve mevcut sağlığımız için şükürle karşılanmalıdır.
birinci adım gerçeği kabullenmektir.egzersize başlayan herkes öncelikle genetik yapısını kabul etmeli. antreman ve beslenmesini bu yapıya göre seçmeli. kabul etmek de iç güzellikle ve iç saygı ile başlar.spor sağlık ve zindelik içindir.
.
burada benzer hobisi olan insanlarla iletişim kurma imkanı sağlandığı için , zaman ayırıp hem yeni birşeyler öğrenmeye,bigileri güncellemeye hem de deneyimlerimizi yeni olanlara aktarmaya çalışıyoruz.
forumda bir arkadasın beden yapısını takıntı yapması karsısında ne yazılabilir? yıllarca calısıp düzeltemeyeceği bir genetik kusuru olan intihar mı etsin. yapısı çok bozuk olan birisi bu yapısından dolayı fitness yapmasın mı? motive edilmesin mi?
coğumuz bu işe yıllarımızı verdik. ben bu yaştan sonra fitnesi hem hobi hem de ruh ve beden sağlığı için yapıyorum.fiziğim de yaşıma göre oldukça iyi merak etme.yazdığım her mesaj ,her kelime 20-25 yıllık gerek yaşam, gerekse fitness birikiminden sonra düşünülerek yazılmış mesajdır.
bizler maalesef sporcu değil ,egzersiz yapan insanlarız.
bu sitede bile 2-3 ay spor yapıp bırakan yüzlerce mesaj yazan insan var.onlardan bile öğrenilecek çok şey var, fizik mükemmel olsun ,iç güzellik yoksa,,spor ahlakı, düzeni, yardımseverliğini, neşesi,enerjisi alınmamış ise neye yarar?
benim fikrime göre beden kusurlarını takıntı yapmak çok gereksiz. beden sağlığı da iç güzellik ve ruh sağlığı ile bağlantılıdır. zaten iyi antreman ,zihinde canlandırılarak yapılan antremandır.
saygılarımla