Vücut Tipim?

Vücut tipim?

• Total voters
    21
Dostum o kol 38 gibi durmuyor ya 33 34 gibi duruyor vücut tipin hakkında iri değilsin 92 kgda bi insan bu kadar ince gözükemez isterse 2 metre olsun bu yüzden mezo degilsin kesinlikle bu kadar kg li olmasan ekto diyebilirdim ama endo gibi gözüküyorsun :)
dostum hatta bugun ölçtüm 93.5 cıktı kilo :) evet iri değilim göğüskafesim ve omuzlar dar endo muyum mezo muyum bilmiyorum ama tesekkürler cogunluk endo demiş :) kol yağlı oldugundan öyle duruyor :) ama sıcakken 40 a cıkıyor :) cardio şart

dostum hatta bugun ölçtüm 93.5 cıktı kilo :) evet iri değilim göğüskafesim ve omuzlar dar endo muyum mezo muyum bilmiyorum ama tesekkürler cogunluk endo demiş :) kol yağlı oldugundan öyle duruyor :) ama sıcakken 40 a cıkıyor :) cardio şart

Galiba kendi işine gelen vücut tipini duymak istiyorsun ama malesef endomorfsun %100 değildir belki ama melez olsan bile endo ağırlık melezsin.

Benimde işime Mezo geliyor dogrusu muti :) endoların estetik görünüşü sıfır :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:42 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:16 ----------

Peki bir endo nasıl antreman yapmalı? Bol bol cardio yapmalı bunu biliyoruz peki set aralarında ne kadar dinlenmeli diğerlerine göre daha mı az dinlenmeli daha mı cok dinlenmeli?

Back
Yukarı