Öncelikle Merhaba arkadaşlar.Kendimde önemli değişiklikler yapmaya karar verdim ve buna ilk olarak kaslarımdan ve yağlarımdan başlayacağım.Direk vücut geliştirmeye yazılmak araştırmalar sonucunda şu şekilde kendime bir program çıkardım;
1.Gün
---------------------------
(Okullar açılana kadar düşük tempo bisikleti sabah aç karnına sürerek daha fazla yağ yakmayı düşüyorum)
-3DK Gölge Boksu
-Barfiks(V,Dar Tutuş)
Dinlenme
-Şınav(Normal,Geniş ve Ayaklar sandalyede)
Dinlenme
-Mekik(Yan,Alt,Üst)
-30DK Düşük Tempo Bisiklet
2.Gün
(Okullar açılana kadar düşük tempo bisikleti sabah aç karnına sürerek daha fazla yağ yakmayı düşüyorum)
-3DK Gölge Boksu
-Eller Üçgen Şınav
-Dips
Dinlenme
-Düşük Vites Uzun Süre Bisiklet
-Yüksek Vites Kısa Süre Bİsiklet
Dinlenme
-Climbing
-Calves Raising
sürekli olarak bu programı uygulamayı düşüüyorum zaten ertesi güne bugün yorduğum kaslarım dinlenmiş olacaktır diye düşünüyorum.Bu hareketleri çok iyi bir şekilde yapabilecek bir seviyeye geldiğimde vücut geliştirmeye yazılacağım.Fakat sizce kaç hareketleri kaç set,set başı kaç adet yapmalıyım?(Ben bu tarz hareketlerde genellikle pes edene kadar yapıyorum ama iyi bir gelişim için doğru mudur?)
Fazla yağım yok ama karın kaslarımı kapatacak şekilde yağ mevcut.Bu egzersizleri yaptığım sürece kardiyo olarak bisiklet sürmeyi düşünüyorum.Tatilde daha fazla yağ yakmak için bisiklet sürmeyi sabah aç karnına yapmayı düşünüyorum forumda araştırma yaptım kimisi daha fazla yakarsın diyor kimisi kötü olur diyor kimisi sporcuysan sorun olmaz diyor.
Bu arada barfiks hareketi çekebileceğim bir yer bulamadım malesef şuan için.Kapılarda sağlam değil o yüzden kapı barı alamam.Duvara monteli barlarda hem pahalı hem bizimkiler izin vermez o yüzden bulabildiğim en yakın spor parkına gideceğim sanırsam.
---------- Post added at 19:52 ---------- Previous post was at 19:21 ----------
Sorularımı cevaplayacak birileri yok mu acaba
1.Gün
-3DK Gölge Boksu
-Barfiks(V,Dar Tutuş)
Dinlenme
-Şınav(Normal,Geniş ve Ayaklar sandalyede)
Dinlenme
-Mekik(Yan,Alt,Üst)
-30DK Düşük Tempo Bisiklet
2.Gün
-3DK Gölge Boksu
-Eller Üçgen Şınav
-Dips
Dinlenme
-Düşük Vites Uzun Süre Bisiklet
-Yüksek Vites Kısa Süre Bİsiklet
Dinlenme
-Climbing
-Calves Raising
sürekli olarak bu programı uygulamayı düşüüyorum zaten ertesi güne bugün yorduğum kaslarım dinlenmiş olacaktır diye düşünüyorum.Bu hareketleri çok iyi bir şekilde yapabilecek bir seviyeye geldiğimde vücut geliştirmeye yazılacağım.Fakat sizce kaç hareketleri kaç set,set başı kaç adet yapmalıyım?(Ben bu tarz hareketlerde genellikle pes edene kadar yapıyorum ama iyi bir gelişim için doğru mudur?)
Fazla yağım yok ama karın kaslarımı kapatacak şekilde yağ mevcut.Bu egzersizleri yaptığım sürece kardiyo olarak bisiklet sürmeyi düşünüyorum.Tatilde daha fazla yağ yakmak için bisiklet sürmeyi sabah aç karnına yapmayı düşünüyorum forumda araştırma yaptım kimisi daha fazla yakarsın diyor kimisi kötü olur diyor kimisi sporcuysan sorun olmaz diyor.
Bu arada barfiks hareketi çekebileceğim bir yer bulamadım malesef şuan için.Kapılarda sağlam değil o yüzden kapı barı alamam.Duvara monteli barlarda hem pahalı hem bizimkiler izin vermez o yüzden bulabildiğim en yakın spor parkına gideceğim sanırsam.
---------- Post added at 19:52 ---------- Previous post was at 19:21 ----------
Sorularımı cevaplayacak birileri yok mu acaba