İyi Günler size çok kolay yapılabilen bir diyet önereceğim diyette ne haşlama tavuk nede haşlama patates falan var ben yapalı 6 gün oldu 6 gün önce 76 kiloydum şimdi 6.gün tamamlandı 72 kiloyum 6 günde 4 kilo ama tabi bunu sadece düzenli beslenmeyle elde etmedim düzenli spor ile 6 günde 4 kilo yaktm evet kilo vermeyi zor sananlar olabilir diyetim çok kolay bazı kişilere saçma gelebilir bu diyet zayıflatmaz diyebilir ama 1 gün deneyin farkı göreceksiniz evet başlıyorum...
6gün boyunca kahvaltıda 1 bardak 5 küp şekerli çay 1 paket ikram bisküvi yada 1 paket hanımeller bisküvi 10:00 ile 16:00 arası yenilebilir
3 gün boyunca akşam yemeği olarak 1 yarım ekmek tavuk döner 1 büyük ayran
2 gün boyunca akşam yemeği olarak 1 porsiyon hamsi
son gün ise akşam yemeği olarak dolma biber
egzersize gelince ise gün içinde 1 saat ile 3 saat arası terlenecek şekilde futbol basketbol oynanmalıdır
günde 1 saat : 300gr
günde 2 saat :450 -500 gr
günde 3 saat :550-650 gr arası yakmanıza yardımcı olacaktır
bir diğer egzersiz en hızlı yakılan yağlar karın yağıdır ama gözle farkedilmesi çok zordur mesela :
25 adet mekik çekiyorsanız 3 saniye dinlenip 25 crunch yaptıktan 1 dakika dinlenip
20 mekik 3 saniye dinlenip 20 crunch diye 5er sayı azaltarak crunch mekik sayısı 5e inene kadar yapılınca günde 2 sefer tekrarlanması 200 ile 400 gr arası yakılabilir mekik crunch yerine istediğiniz hızlı zorlanabileceğiniz karın kası hareketleri koyabilirsiniz forumda bu ne kadar saçma diyen hocalarım büyüklerim olacaktır evet denenmediği sürece çok saçma gelebilir unutmayın günde en az 2 litre su içmelisiniz genelde spor anında yada spor anından önce
6gün boyunca kahvaltıda 1 bardak 5 küp şekerli çay 1 paket ikram bisküvi yada 1 paket hanımeller bisküvi 10:00 ile 16:00 arası yenilebilir
3 gün boyunca akşam yemeği olarak 1 yarım ekmek tavuk döner 1 büyük ayran
2 gün boyunca akşam yemeği olarak 1 porsiyon hamsi
son gün ise akşam yemeği olarak dolma biber
egzersize gelince ise gün içinde 1 saat ile 3 saat arası terlenecek şekilde futbol basketbol oynanmalıdır
günde 1 saat : 300gr
günde 2 saat :450 -500 gr
günde 3 saat :550-650 gr arası yakmanıza yardımcı olacaktır
bir diğer egzersiz en hızlı yakılan yağlar karın yağıdır ama gözle farkedilmesi çok zordur mesela :
25 adet mekik çekiyorsanız 3 saniye dinlenip 25 crunch yaptıktan 1 dakika dinlenip
20 mekik 3 saniye dinlenip 20 crunch diye 5er sayı azaltarak crunch mekik sayısı 5e inene kadar yapılınca günde 2 sefer tekrarlanması 200 ile 400 gr arası yakılabilir mekik crunch yerine istediğiniz hızlı zorlanabileceğiniz karın kası hareketleri koyabilirsiniz forumda bu ne kadar saçma diyen hocalarım büyüklerim olacaktır evet denenmediği sürece çok saçma gelebilir unutmayın günde en az 2 litre su içmelisiniz genelde spor anında yada spor anından önce