Vücut geliştirmeye başlamam için yeterli mi ?

arkadaşlar her ay salona verecek param yok onun için eve 1 adet kapı barfixsi ve halter ve dambıl 50 kg set aldım istediğim vücut şekline ulaşmam için evde bunlarla çalışmam yeterli olurmu ?

Ben 15 kg seti 120ye aldım kazığın dibini yemisim ,:))
valla bende ilk başta kazık yiyeceğimi felan düşünüyordum kargom geldiğinde ilk işim ürünleri kontrol etmek oldu gayet sağlam ve kullanışlı :=

PEKİ ARKADAŞLAR 10 SAAT ÇALIŞAN BİRİSİ İÇİN İŞTEN SONRA EVE GELİP YATMAK İSTER YORGUNLUKDAN DOLAYI AMA VÜCUT GELİŞTİRME SPORUNA HEVES EDEN KİŞİLER ''aziz shavershian,lazar angelov,greg plitt,Frank Zane,ulisses jr'' GİBİLERİ GİBİ İŞ VARKEN OLABİLİRMİ SİZCE ÇALIŞAN BİRİSİ İÇİN MÜMKÜNMÜ?

PEKİ ARKADAŞLAR 10 SAAT ÇALIŞAN BİRİSİ İÇİN İŞTEN SONRA EVE GELİP YATMAK İSTER YORGUNLUKDAN DOLAYI AMA VÜCUT GELİŞTİRME SPORUNA HEVES EDEN KİŞİLER ''aziz shavershian,lazar angelov,greg plitt,Frank Zane,ulisses jr'' GİBİLERİ GİBİ İŞ VARKEN OLABİLİRMİ SİZCE ÇALIŞAN BİRİSİ İÇİN MÜMKÜNMÜ?
Gün içerisinde çok yoğun işlerde çalışıyorum sürekli bir hareket ve eve geldiğimde sporumuda yapıyorum çok yorucu bir günün ardından sporumu araya sokmaya çalışıyorum :/

Yeter tabi önemli olan çalışma düzeni.
Ben power twister(65 cm) ve göğüs yayı da öneririm faydalı ve ucuz aletler

şöyle anlatıyım 40 kilo civarı kaldırırken zamanında almıştım bu aletleri.ve o aletler gelene kadar omuz ve göğüs çevresinin o kadar ağrıdığını hatırlamıyorum.çalıştırma konusunda çok iyiler.tabi ki de spora yeni başlayanlar için güzel aletler ama bence göğüs yayında 5li açmak hala zor bi iş :)

Back
Yukarı