imRuhestand
Üye
arkadaşlar her ay salona verecek param yok onun için eve 1 adet kapı barfixsi ve halter ve dambıl 50 kg set aldım istediğim vücut şekline ulaşmam için evde bunlarla çalışmam yeterli olurmu ?
116 tl ye aldım 2 çift dambıl ve 1 adet halter demiriFazlasıyla olur evde bana gore salona gore daha etkili. 50 kg seti kaça aldın bu arada?
valla bende ilk başta kazık yiyeceğimi felan düşünüyordum kargom geldiğinde ilk işim ürünleri kontrol etmek oldu gayet sağlam ve kullanışlı :=Ben 15 kg seti 120ye aldım kazığın dibini yemisim ,)
Gün içerisinde çok yoğun işlerde çalışıyorum sürekli bir hareket ve eve geldiğimde sporumuda yapıyorum çok yorucu bir günün ardından sporumu araya sokmaya çalışıyorum :/PEKİ ARKADAŞLAR 10 SAAT ÇALIŞAN BİRİSİ İÇİN İŞTEN SONRA EVE GELİP YATMAK İSTER YORGUNLUKDAN DOLAYI AMA VÜCUT GELİŞTİRME SPORUNA HEVES EDEN KİŞİLER ''aziz shavershian,lazar angelov,greg plitt,Frank Zane,ulisses jr'' GİBİLERİ GİBİ İŞ VARKEN OLABİLİRMİ SİZCE ÇALIŞAN BİRİSİ İÇİN MÜMKÜNMÜ?
:=)ÇOK ANLAMLI KARDEŞİM![]()
pek işe yaramıyor onlar ya :|Yeter tabi önemli olan çalışma düzeni.
Ben power twister(65 cm) ve göğüs yayı da öneririm faydalı ve ucuz aletler
nasıl anlamadımgerçekten daha etkili olurmu evde
ya işe yarar yaramasına 1 ay oldu başlayalı herkes kol kaslarıma hayret ediyor baya bir gelişme var kollardaYANİ EVDE ÇALIŞMAK İŞE YARARMI