Bahadır.1993
Üye
ben sahsen senin bu durumuna biraz üzülüyorum. "Vücudum varsa, ben de varim" düsüncesi iyice yerlesmeden biraz ilimli olmaya calis bence. Cünkü bu düsüncenin zitti "Vücudum yoksa, ben de yokum". Bir insanin kafasina bu yanlis düsünce bir yerlesti mi, artik ondan özel hayatini, aile hayatini, sosyal hayatini bitirme adina bircok hal ve hareket görülür. Hic kimse dis görünüsüyle ezik degildir. Esas eziklik, dis görüntüsünde bir iki kusurun eziklik olabilecegi düsüncesidir. Bunu Brad Pitt de düsünse, eziktir. Allah insanlari ezik yaratmamistir, sadece birbirinden farkli yaratmistir. Herhangi bir yaniyla ön planda olmamak, eziklik, kücüklük, pisiriklik olmadigi gibi, herhangi bir yönüyle ön planda olmak da güclülük, büyüklük, cesurluk demek degildir.
Üniversitede ki arkadaslarinin yakinligini, birkac saatlik idmanina feda etme... O yillarda kurulan arkadasliklar cok önemlidir.. bazi arkadasliklar vardir ki, emin ol sana senin genetiginden ve beslenmenden daha vefalidir... kolun 25 santim olsa da seni terketmezler..onlarin degerini bil..
selamlar
selamlar
maalesef ki 1 aydır spora dondugume cok sevınemıyorum , hatta 2 haftadır protein+creatin kullanıyorum (ilk kez )ve bu urunlerın vucudum uzerındeki etkileri bekledıgımden cok yüksek olunca bır an kendımı sanki aldatılmış gibi hissetim
salonda beslenmelerıne hıc dıkkat etmedıgını soyleyen ama -eşek yüküyle- supplement kullanan ve saglam vucutları olan kısılerın yalan soyledıklerını hatta en az benım kadar beslenmeye dıkkat ettıklerını dusunurdum , cunku supplementlerın bu kadar ıs yapacagına ınanmak ıstemıyordum , eger ınanırsam bagımlısı olacagımın farkındaydım. ama ben duzenlı beslenmenın bagımlısı olmayı sectım .
şuan salonda var boyle 4-5 kişi, benden daha ıyı vucutları olan ama beslenmeye gram dıkkat etmeyen .. supplement bagımlılar..
ve ben bunları gordukce spordan , beslenmeden soğuyorum , hevesım kacıyor..