Vücut geliştirme ve Maddi durum

Aynen oyle, aksam aksam guldurdun kendine heyecan ariyorsun anlasilan :) Ben ustuste belirttim ki insanlar benim sahsi gorusum oldugunu anlasin diye. Ancak bunlar kafadan sallama miktarlar mi ? Hayir. Bilmiyorum hic bobrek tasi sikintisi cektin mi ama malesef ki ben cok hastanede vakit gecirdim bu sebepten oturu, ve doktorumun onerileri dogrultusunda bu miktari belirledim. Itibar edip etmemen benim icin bir sey ifade etmez :) Kimseye zorla fikir asilamiyorum bana hava hos ;) Ayrica bir gercektir dedim fazla kalsiyumun zarari oldugu. Bu konuda kesin konustum cunku bunun hakkinda makaleler ve arastirmalar gordum. Isteyenler zaten Googleda kucuk bir arastirma yapabilir. Ben sadece "Sut miktarinda" kendi sahsi gorusumu belirttim. Bunun icin bilimsel kaynak cikartacak degiliz ? :))))

Sent from my RM-825_eu_turkey_211 using Tapatalk

Son düzenleme:
ustam bir şey soracaktım. Yumurtayı haşlayıp 2 tane beyaz 1 tane tam olarak yanında lor peyniri yemekle 3 yumurtayı omlet tarzında yapıp 2 beyaz 1 tam kırmak şartyla yemek arasında bir fark var mı yani besin değeri açısından? bir de her gün yumurta yemenin bir sabah kahvaltısında 3 tane bir de antrenman sonrası 3 tane -sorduğum haşlama veya omlet tarzı şeklinde-bir zararı olur mu?
haşlama veya omlette yenebilir her gün yumurta yemenin dediğin miktarlarda herhangi bir zararı yoktur için rahat olsun

Back
Yukarı