Boy:1.73 cm
Kilo:55
Programım:
Pazartesi:Karın,Sırt,Omuz
Salı:Ön Pazı, Arka Pazı
Çarşambainlenme
Perşembe : Diz Altı,Bacak,Göğüs
Cuma:Ön Pazı, Arka Pazı
Cumartesi: Dinlenme
Pazar: Dinlenme
Her Hafta Başı(Pazartesi) Farklı Kilo Ve Egzersiz Yapacağım.
Dün bşaladım karın sırt ve omuz+ trapezler hamladı.
Bugün Yada Hergün Saat 14.00da Çalışmayı yaparım. yarım saat sürer.
Evde Çalışırım.
Plaklı (Arttırılabilir) dumbell aldım.
Sizlerden Görüşlerinizi Bekliyorum.Benden Bu Kadar Sizden Tecrübelerinize Göre Tavsiyeler Bekliyorm...thums:
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:13 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:35 ----------
Arkadaşlar İnşallah Yorumlarınızı Ve Göçrüşlerinizi Yazarsınız.Önemsememzlik Yapmayın...
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:15 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:13 ----------
Arkadaşlar İnşallah Yorumlarınızı Ve Göçrüşlerinizi Yazarsınız.Önemsememzlik Yapmayın
Boy:1.73 cm
Kilo:55
Programım:
Pazartesi:Karın,Sırt,Omuz
Salı:Ön Pazı, Arka Pazı
Çarşambainlenme
Perşembe : Diz Altı,Bacak,Göğüs
Cuma:Ön Pazı, Arka Pazı
Cumartesi: Dinlenme
Pazar: Dinlenme
Her Hafta Başı(Pazartesi) Farklı Kilo Ve Egzersiz Yapacağım.
Dün bşaladım karın sırt ve omuz+ trapezler hamladı.
Bugün Yada Hergün Saat 14.00da Çalışmayı yaparım. yarım saat sürer.
Evde Çalışırım.
Plaklı (Arttırılabilir) dumbell aldım.
Sizlerden Görüşlerinizi Bekliyorum.Benden Bu Kadar Sizden Tecrübelerinize Göre Tavsiyeler Bekliyorm...thums:
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:13 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:35 ----------
Arkadaşlar İnşallah Yorumlarınızı Ve Göçrüşlerinizi Yazarsınız.Önemsememzlik Yapmayın...
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:15 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:13 ----------
Arkadaşlar İnşallah Yorumlarınızı Ve Göçrüşlerinizi Yazarsınız.Önemsememzlik Yapmayın
Son düzenleme: