vücut değişimi:sultan of sweat

http://www.bodybuilding.com/fun/body-transformation-the-sultan-of-sweat.html?welcome=true

bbde gezerken denk geldi 1 senede böyle olmuş.

mehmet-o-before2.jpg

mehmet-o-after.jpg

Sevgili Arkadaşlar ;

Kendisi sakın alınmasın bunları okuyorsa ,

Eskiden bu forumda da yazar olan ama sonra sanırım yeni düzenlemede bir anda silinen ve eski mesajlarda guest olarak görünen mitokondri dir kendisi ,

Kendisi steroidler dahil her konuda bilgisi olan nerede ise bilinen her şeyi araştırma merakında olan bir kişi ,

1 yılda değil dese ki 6 ayda yaptım ben yaptığına inanırım , neden olduğunu zaten söyledim ,

Çok anormal bir durum değil onun için ama tabii ki de inanılmaz değişim tebrik etmek düşer :)

Saygılarımla , Danny Boy ...

photoshop değil kıskançlığa gerek yok bu adamda altyapı vardı kas hafızası + anabolizanlarla yapmış 1 sene de
Sevgili Arkadaşlar ;

Eskiden bu forumda da yazar olan ama sonra sanırım yeni düzenlemede bir anda silinen ve eski mesajlarda guest olarak görünen mitokondri dir kendisi ,

Kendisi steroidler dahil her konuda bilgisi olan nerede ise bilinen her şeyi araştırma merakında olan bir kişi ,

1 yılda değil dese ki 6 ayda yaptım ben yaptığına inanırım , neden olduğunu zaten söyledim ,

Çok anormal bir durum değil onun için ama tabii ki de inanılmaz değişim tebrik etmek düşer :)

evet zaten kendisi de naturalciyim demiyor. ki 1 senede böyle olmak çok zor ne kadar disiplinli olursan ol :) yazının her kelimesine katılıyorum.

Sevgili Arkadaşlar ;

Kendisi sahte profil açıp kendine teşekkür ettiği için banlanmıştı...Böyle bir insanlar neden böyle küçük şeylerin peşinde koşar anlamakta zorluk çekiyorum...

tam tersi olması daha olası
before ile after yer değiştirsin

Back
Yukarı