Vücut şekli ile ilgili

Resim biraz uygunsuz ve komik olabilir ama aklımda ki vücuda en yatkın olanı buydu malesef :D

Bu şekil vücut tipi az tekrar çok ağırlık ile mi yoksa çok tekrar az ağırlık ile mi olur tam olarak ne tür çalışma tarzına bağlı böyle bir vücut kazanmak için?

Sfc4s.jpg

Merhaba Caribbean;

Öncelikle bir spor salonuna yazılmak gerekir. Çok okumak , çok çalışmak , uygun besinlerle beslenmek ve bütün bunların sonucunu görmek için de birkaç sene beklemek gerekir.

Kısa bir süreç değildir bunu bil yeter :)
SElamlar..

Arkadaşım dediğin çalışma türlerinin hiçbiri yanlış değildir sadece sonuçlarında farklılık vardır ve ilk başlarda ilk önce kasların belirginleşmesini ve alışmasını yani çok tekrar az ağırlıkla girip daha sonra ağırlığı arttırıp set sayısını azaltırsanda daha fazla hacim almaya başlarsın.

Yaklaşıküç yıldır gidiyorum spora ama hep ara ara gittim yani sadece yazları o yüzden hep başa dönmek zorunda kaldım. Benim hayal ettiğim vücut tipi resimdeki gibi hulk gibi şişmek istemiyorum

Zaten hulk gibi şişmek için adamların ne kadar uğraşıp ne kadar zaman beklediklerini bir onlar bilir :D Yani zaten dediğim türlü bile senin böle olman baya bir zaman uğraştırır seni ki düzenli yapmazsan hele sonuçlarını alman oldukça uzun sürer hatta alamayabilirsinde. Ha tabi beslenmeyi hiç katmıyorum.

Hulk gibi hemen şişilmez zaten bence .. çalışırken 1 gün fazla calısıp ahbe kıvamı kacırdım demezzsin yani uzunbir süreç. sıkıntı olmaz aynaya bakarsın memnun kaldığında hacim koruma progmramına başlarsın olur biter :)

• Like
Reactions: dmr
Bu vücuda ulaşabilmen için 1x1 prensibini benimsemen gerek. Yani 1 Set 1 Tekrar. Emin ol işe yaradğını görünce bana özelden mesaj atacaksin

johnny sins reyiz :D

johnny-sins_223638.jpg

bu vücudu sevmeyen tek ben miyim ? tamam güzel bir vücut ama sanki gövdesi uzun gibi yada bir orantısızlık var yani uzun boylu ama gövdeden almış bu adam boyu sanki

edit : resim boyutlarındanmış şimdi daha iyi göründü gözüme

edit2: kanat eksikliğinden sanırım son teşhisim budur :D

Son düzenleme:
Gövdesi uzun olan insanın vücudu üçgen olmaya daha yatkındır diye biliyorum ben. Pis gözükmeyen bir kas tipi var adamda atletik ve güzel duruyor

Vücut şekli senin isteğine bağlı bir şey değil ne yazik ki . Hangi antrenman programını izlersen izle , hangi diyeti yaparsan yap genetiğinde nasil bir vücut şekli varsa vücudunun alacağı şekilde genetiğindeki gibi olacaktir .

Back
Yukarı