Vücut ölçülerim ve antrenman programım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Riboo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Riboo

Üye
Arkadaşlar daha önceden kendi çapımda birşeyler yapmaya çalışmıştım şimdi salona yazıldım 3 hafta oldu 3 hafta önceki ölçülerim bunlar önerilerinizi bekliyorum. Bide bi sorum olcak programı 1. Aydamı yoksa 2. Aydamı değiştirmek daha iyi olur. Teşekkürler
ImageUploadedByTapatalk1414179764.989321.jpg
ImageUploadedByTapatalk1414179668.832014.jpg
ImageUploadedByTapatalk1414179686.881152.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kardeşim protein alımını yüksek tut ve en az ona dikkat ettiğin kadar karbonhidrat alımına da dikkat et. Sağlam bir bulk yapman lazım , kilo almalısın. Daha yolun başı forumda güzel antrenmanlar var , büyüme antrenmanları yapmaya çalış. İlk ay genelde bu şekilde karma setler veriliyor , kaslar alışsın diye vs. Spor salonlarının genelinde hocalar bu şekilde programlar yazıyorlar. Mantıklısı , doğrusu da budur heralde. Bence bir süre böyle devam et. Yeterli hissetmeye başladıktan sonra farklı bir antrenman sistemine geçersin

Kardeşim protein alımını yüksek tut ve en az ona dikkat ettiğin kadar karbonhidrat alımına da dikkat et. Sağlam bir bulk yapman lazım , kilo almalısın. Daha yolun başı forumda güzel antrenmanlar var , büyüme antrenmanları yapmaya çalış. İlk ay genelde bu şekilde karma setler veriliyor , kaslar alışsın diye vs. Spor salonlarının genelinde hocalar bu şekilde programlar yazıyorlar. Mantıklısı , doğrusu da budur heralde. Bence bir süre böyle devam et. Yeterli hissetmeye başladıktan sonra farklı bir antrenman sistemine geçersin
Saolasın önerilerin için zaten beslenmeyi sıkı tutmaya çalışıyorum iki kilo aldım heralde 3 haftada üstüne koyarak devam edicem inşallah tekrardan teşekkürler önerilerin için ☺️

Sent from my iPhone using Tapatalk

Back
Yukarı