ByVendetta
Üye
Arkadaşlar ilk başta ben fit görünmek isteyen biriydim bunu başardım yağ oranımı 3 ayda %12den %7 ye indirdim ve 2-3 kilo civarında kas hacmi kazandım biraz daha kilo almak istiyorum ve omuzlarımı genişletmek istiyorum,özel program uygulamaya başladım 1,5 cm arttırdım omuz ölçümü daha da artacaktır umarım(bu konuda önerilere açığım)vücut tipim ekto-mezo lütfen yorum yaparken bodybuilding birine göre değilde fit ve parçalı bir vücut isteyen birine göre yorum yapın vücut ölçülerim:İlk başta boy kilo belirteyim,boyum:188 kilom:76
Gelelim ölçülere
Omuz:118
Sağ kol:35
Sol kol:34,5
Göğüs:92
Bel:75
Sağ Bacak:55
Sol Bacak:55
Sağ Kalf:37
Sol Kalf:37
Şu an ki görüntüm hoşuma gidiyor fakat daha belirgin kaslar istiyorum,2-3 kilo daha kas alıp yaza öyle girmek istiyorum,vücut ölçülerim hakkında eleştirilerinize açığım lütfen 3 ayı,olmak istediğim fit ve parçalı vücudu(yani bb vücudu değil) ve vücut yapımı(kolay kilo alamayan)göz önünde bulundurun şimdiden teşekkür ederim yorumlarınız için...
Gelelim ölçülere
Omuz:118
Sağ kol:35
Sol kol:34,5
Göğüs:92
Bel:75
Sağ Bacak:55
Sol Bacak:55
Sağ Kalf:37
Sol Kalf:37
Şu an ki görüntüm hoşuma gidiyor fakat daha belirgin kaslar istiyorum,2-3 kilo daha kas alıp yaza öyle girmek istiyorum,vücut ölçülerim hakkında eleştirilerinize açığım lütfen 3 ayı,olmak istediğim fit ve parçalı vücudu(yani bb vücudu değil) ve vücut yapımı(kolay kilo alamayan)göz önünde bulundurun şimdiden teşekkür ederim yorumlarınız için...