Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar öncelikle merhaba size öçüler ile ilgili birkaç sorum olucak ilgileriniz için şimdiden çok teşekkür ederim. Öncelikle ben ölçülerin nasıl ölçüldüğü konusunu öğrenmek istiyorum atıyorum bel ölçüsü tam olarak nereden ölçülmelidir ? Bir artı bilgi olarak şunu söylemek istiyorum ben tüm markalarda 31-32 bel ölçüsüne sahip kot pantolonar giyiyorum. Bu arada boyum 186, kilom ise 79 dur bununda değerlendirmesini yaparsanız beni gerçekten aydınlatmış olucaksınız herkese teşekkür ederim. weightlifter
Çok teşekkür ederim. Benim belim 78 cm sizce üçgen diye tabir edilen vucüda uygun bir bel mi yani 78 cm bel ölçüsüne 10 üzerinden kaç puan verilebilir? İlgilerinize şimdiden teşekkürler.bench_O
kardeşim bel iyide omuzlar fena az buçuk evde çalışıyorum dumbell kullanarak ama biraz zor çıkıyor sanırım omuz en zayıf bölgem omuz ve arka kol ne gibi tavsiyelerde bulunabilirsin ?
Arkadaşlar ben de kendi imkanlarımla evde çalışıyorum.. yaklaşık 6 ayda 12 kilo verdim.. şu andaki vücut ve kilom şöyle:
kilo: 73
boy: 179
göğüs: 97
bel :86
pazu:32
yalnız hala göbek var bende. ayakta durunca çok fit görünüyorum ama oturunca göbek bölgemdeki yağlar ortaya çıkıyor.. sizce neler yapabilirim??