Vücut Ölçülerim Nasıl ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan scr4m
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bel kalın ölculerın yagdanda kaynaklanıyor olabikir resım koysaydın keşke

bel kalın sanırım 97 kilonun büyük bir kısmı yağ ama önce fotoları koymalısın arkadaşım

Arkadaşlar öncelikle merhaba size öçüler ile ilgili birkaç sorum olucak ilgileriniz için şimdiden çok teşekkür ederim. Öncelikle ben ölçülerin nasıl ölçüldüğü konusunu öğrenmek istiyorum atıyorum bel ölçüsü tam olarak nereden ölçülmelidir ? Bir artı bilgi olarak şunu söylemek istiyorum ben tüm markalarda 31-32 bel ölçüsüne sahip kot pantolonar giyiyorum. Bu arada boyum 186, kilom ise 79 dur bununda değerlendirmesini yaparsanız beni gerçekten aydınlatmış olucaksınız herkese teşekkür ederim. weightlifter

Bana sorarsanız 78 cm bel çok iyi

Arkadaşlar ben de kendi imkanlarımla evde çalışıyorum.. yaklaşık 6 ayda 12 kilo verdim.. şu andaki vücut ve kilom şöyle:
kilo: 73
boy: 179
göğüs: 97
bel :86
pazu:32

yalnız hala göbek var bende. ayakta durunca çok fit görünüyorum ama oturunca göbek bölgemdeki yağlar ortaya çıkıyor.. sizce neler yapabilirim??

Arkadaşlar bilgiler için teşekkür ederim. Mehmet Fatih' inde bahsettiği gibi oturunca çıkan yağlardan bende muzdaribim fikirlerinizi bekliyorum.

Back
Yukarı