Vücut Ölçülerim Nasıl?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NORTHS
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

NORTHS

Üye
Merhaba arkadaşlar son 2 aydır düzenli olarak vücudumu geliştiriyorum daha öncesinde düzensiz olarak 3-4 ay gittim yaşım 17 hergün 300g tavuk yiyorum ve 1 litre light süt içiyorum ek supplement olarak creatin glutamin ve protein tozu kullanıyorum amacım yağ oranımı düşürmek ölçülerim
Boyum 1.82
Kilom 78
Omuz 1.23
Göğüs 98
Biceps 34
Bel 81
Kalça 94
Bilek 17
Eleştirilerinizi ve önerilerinizi bekliyorum

Sütü neden içiyorsun?Bi yarar sağlamaz pastorize sütse.Aksine besinlerden aldığın enzimlerin emilimini engeller.Araştırmalar var,internetten bulabilirsin.Diğer supplementleri neden kullanıyorsun?Kreatin su tutturur vücuda,yani hacimlenmek için kullanılır.Sen yağ yakmak istiyorsun halbuki.Gereksiz.Glutamin tamamen yanılgı bir supplement deniyor makaleler bölümüne göz at derim.Ayrıca çok tekrarlı setler uygula.HİTT kardiyoya dair bilgiler al.Araştır o tarz çalış.Koşuda da.iyi forumlar.

Sütü neden içiyorsun?Bi yarar sağlamaz pastorize sütse.Aksine besinlerden aldığın enzimlerin emilimini engeller.Araştırmalar var,internetten bulabilirsin.Diğer supplementleri neden kullanıyorsun?Kreatin su tutturur vücuda,yani hacimlenmek için kullanılır.Sen yağ yakmak istiyorsun halbuki.Gereksiz.Glutamin tamamen yanılgı bir supplement deniyor makaleler bölümüne göz at derim.Ayrıca çok tekrarlı setler uygula.HİTT kardiyoya dair bilgiler al.Araştır o tarz çalış.Koşuda da.iyi forumlar.
Sütü 17 yaşımda olduğumdan kemikler açısından içiyorum kreatini ise kilo kaybetmeden kas oranını arttırmak için kullanıyorum genel amacım bu sadece yağ oranını düşürmek istiyorum[DOUBLEPOST=1414267215][/DOUBLEPOST]
yağ oranın kaç ki ?
malesef ölçemedim

Sütü 17 yaşımda olduğumdan kemikler açısından içiyorum kreatini ise kilo kaybetmeden kas oranını arttırmak için kullanıyorum genel amacım bu sadece yağ oranını düşürmek istiyorum[DOUBLEPOST=1414267215][/DOUBLEPOST]
malesef ölçemedim
Senin kas oranın ne ki?O tarz yorumları yapanlar gerçekten sağlam bir vücut sahibi insanlar yani elit seviyede.Yani senin paranı harcamana gerek yok zaten kas kaybetmezsin.Vücut önce kastan yakmaz.Öyle bir işleyişi yoktur eğer ki çok yanlış çalışmazsan.Yani gerek yok.Sütle ilgili de dedim zaten biraz araştırma yaparsan pastorize sütün gereksizliğini.İyi forumlar.

Back
Yukarı