vücudunuzda aşırı güçlü bölgeler var mı?

gögüs baya iyi.cektigim sınavların etkisi var baya diye dusunuyorum ne yaparsan 15 18 arası yapıyorsun bu sporda ya
 
Bacaklarım diğer bölgelerime göre çok çok önde.Daha önce hiç bir spor geçmişim yok ve 14 yaşıma kadar şişman bir çocuktum.Babamla beraber spor salonuna gidiyoruz bütün hareketlerde normal olarak babam önde :) Bicepsde mesela 10 kg+10 kg incline dumbell curl yapıyorm.Babam 12.5 +12.5 kg ile. Ama bacakta ben öndeyim mesela :) 7 aydır spor yapıyorum 300 kg leg press temiz nizami 8 tekrar :)
 
her bölge güçlü ama kol ve sırt daha da güçlü sanırsam insanlar sadece kendi vücut ağırlıklarıyla barfiks çekmekte zorlanırken +ağırlıklarla barfiks çektiğim oluyor.
 
Bacaklarım diğer bölgelerime göre çok çok önde.Daha önce hiç bir spor geçmişim yok ve 14 yaşıma kadar şişman bir çocuktum.Babamla beraber spor salonuna gidiyoruz bütün hareketlerde normal olarak babam önde :) Bicepsde mesela 10 kg+10 kg incline dumbell curl yapıyorm.Babam 12.5 +12.5 kg ile. Ama bacakta ben öndeyim mesela :) 7 aydır spor yapıyorum 300 kg leg press temiz nizami 8 tekrar :)

ne kadar şişmandın bilmiyorum ama mesela benim fazladan 20kg yağ kütlem olsaydı benimde bacaklarım sonradan zayıflasam daha baya güçlü kalırdı sanırım bundan dolayı bacakların güçlüdür.
 
Gögüslerim.Bench press de çok kilo kaldıramasam da yaşıtlarıma göre ortalama üstü kaldırıyorum,bunun sebebide kollarımın ve omuzlarımın güçsüz olması sanırım.İtiş gücüm baya yüksek.
 
Kanat ve triceps. Kanat zamanında yüzme yaptığım için. Triceps ise en sevdiğim kas grubu olduğu için o günler daha da istekli çalışıyordum. ilk başladığımda 10 kg zor kaldırırdım alnapress de ama simdi 30 kg bar hariç. Hareketleri doğru yapacagım kilolarda yapıyorum. Fakat asıl soru normalde kolum 33 iken triceps günü aşırı irileşiyor ve akadaşlarımın ısrarı üzerine ölçünce 38 cm cıktı. Kasılmış hali ile 5 cm fark emtesi normal mi peki :/
 
bicepslerim ve bileklerim gerçekten çok güçlü :D
belki inanmıcaksınız ama yaşıtlarıma hatta normal insanlara göre fazla güçlüyüm. geçen gün kumanda elimdeydi şakasına anneme kırıyımmı dedim kumanda ikiye ayrıldı :D bilek güreşindede çok iyiyimdir benden büyükleride aldığım çok oldu bitek babamla dayımı alamıyorum onlarda zaten eskiden vg yapıyordu :D
 
güçlü olduğum bölge yokta spor salonunda çocuk bench press de 50 kg basıyor ben 20 kg basıyorum ama benim göğüsler onunkilerden kat ve kat hacimli çocuk bana bakınca morali bozuluyor :D
 
Benimde bacaklarım açık ara önde .. üst bacak makinada son 104 kg. da çalışıyorum yetmiyor artık yaşıtlarıma ve benden büyüklere göz atıyorum bazen 60 65 kg yi geçen yok doğru düzgün :)
 
dağ bisikletçisiydim lise ve üniversite yıllarında maraton ve uzun geziler yapardık.bacaklar güçlü hack squat kilom 82+115 ağırlık 4 nizami tekrar 5.de makineyi yere bıraktık
 
Back
Yukarı