arkadaşlar öncelikle merhaba.
ben vücudumun tamamını 2 günde çalıştırabiliceğim bir program istiyorum. forumu araştırdım ancak bulamadım. bende kendimce bazı bölgeler belirledim ve bu bölgelere göre bir çalışma programı çıkarmayı düşünüyorum.
spor geçmişim var, 20 yaşındayım, boy 2.00, 110 kiloyum. belli bir kapasiteye sahibim.spor salonuna başladım 1 aylık ısınma programını uyguladım, daha ağır egzersizler için şuan kendimi hazır hissediyorum.
daha öncede bb ile kısa bir süre uğraştım azda olsa bir bilgi birikimim var.
Pazartesi: Göğüs/Omuz/Arka kol
Salı: Bacak/Kalf/Sırt/Biceps
Çarşamba: off
Perşembe: Göğüs/Omuz/Arka kol
Cuma: Bacak/Kalf/Sırt/Biceps
Cumartesi: off
Pazar: cardio veya duruma göre çalışmak istediğim bazı bölgeler örn:trapez
son olarak sürç-i lisan ettiysek affola. program konusunda eksiklerimi, hatalarımı, önerilerinizi söylerseniz minnettar olurum.
ben vücudumun tamamını 2 günde çalıştırabiliceğim bir program istiyorum. forumu araştırdım ancak bulamadım. bende kendimce bazı bölgeler belirledim ve bu bölgelere göre bir çalışma programı çıkarmayı düşünüyorum.
spor geçmişim var, 20 yaşındayım, boy 2.00, 110 kiloyum. belli bir kapasiteye sahibim.spor salonuna başladım 1 aylık ısınma programını uyguladım, daha ağır egzersizler için şuan kendimi hazır hissediyorum.
daha öncede bb ile kısa bir süre uğraştım azda olsa bir bilgi birikimim var.
Pazartesi: Göğüs/Omuz/Arka kol
Salı: Bacak/Kalf/Sırt/Biceps
Çarşamba: off
Perşembe: Göğüs/Omuz/Arka kol
Cuma: Bacak/Kalf/Sırt/Biceps
Cumartesi: off
Pazar: cardio veya duruma göre çalışmak istediğim bazı bölgeler örn:trapez
son olarak sürç-i lisan ettiysek affola. program konusunda eksiklerimi, hatalarımı, önerilerinizi söylerseniz minnettar olurum.