Allthebest00
Üye
Başlıkta da bahsettiğim gibi yeni kayıt oldum spor salonuna ilk önce bi aletle yağ oranı kilo vs vs ölçtüler sonra ona göre bi program yazdılar. Programda her hareket 3 x 12 şeklinde yazıyor. Hareketlerin isimlerini tam bilmiyorum. Hocaya sorduğumda bunlar vücudun adaptasyon antrenmanları dedi yani ben şu anda bi tane hareket var mesela pull down diye onu çalışmıyorum. Sorum ise şu böyle bir adaptasyon antrenmanında 2 gün gidip 1 gün gitmemem mi daha iyi 1 gün gidip 1 gün gitmemem mi ? Ve gittiğimde bütün kas gruplarını çalıştırıyorum galiba çünkü neredeyse 10 alette filan çalışıyorum ama çok yorulmuyorum sabah kalkınca tatlı bir ağrı oluşuyor sadece. Mesela dün gittim spor salonuna bugün kendimi iyi hissediyorum, ağrım yok sadece tatlı ağrılarım var
Bugünde gitmeme mi önerir misiniz ?
D.N : Lütfen konum kapatılmasın forumda ara bölümünden bulamadım istediğim cevapları. Cevap verirseniz teşekkür ederim şimdiden

D.N : Lütfen konum kapatılmasın forumda ara bölümünden bulamadım istediğim cevapları. Cevap verirseniz teşekkür ederim şimdiden