obensaltan
Üye
spora 36 cm ile başlayan biri 2 ay sonra 40lı rakamlara çıkabilir ilk zıplama etkisi ile, öbür türlü bu sürede bu ölçü ancak yogun kilo alımı yani yağ ve su tutma ile birleşince olur
eğer senın kolun yaglı karsındakı adamın kolu yagsızsa malesef karsıdakının kolu daha büyük gözükür..örnek vermek istiyorum kendımden..şuan benım kol 39..arkadasımın kolu ise 42 ama yaglı kola sahip oldugu ıcın benım kolum daha iri ve büyük gözüküyo..fakat ölçüde arkadasımın kolu büyük...bunlara takılma bence ayrıca sen devamlı kendı vucutunu gördüğün için ister istemez kücük gelecektır..ama bu sporla ilgilenmeyen bı arkadasın senı daha iri büyük görebilir...Buna ben de takılıyorum. Adam benimle aynı boyda kolun kaç diyorum 36 cm diyor. Ben kendime bakıyorum 35 cm. 1 cm çok mu fark edecek sanki ama neredeysa arada 3-4 cm varmış gibi görüyorum. Acaba kolumuza bakarken tam dıştan bakamadığımız için arka kolumuzdan mı eksik görüyoruz?
Benim tahminim arkadaş yapılı alt yapısı olan biri zaten 36 cm kol 2 ayda 39 zor olur ama olsun bakmak lazim.