Vücudumdaki Göğüs Kafesi Sorunu Yardım!

Supplementlerle çalışılarak büyütülebilir düzgün beslenirse ve iyi bir antrenman yapılırsa ilerde kendiliginden düzelebilir. Veya hiç düzelmez cünkü fiziksel bir sorun.

Dostum sanırım böyle bir hastalık vardı ama ismini tam hatırlayamadım..Bende de var ameliyat falan gerekiyormuş düzelmesi için .. Bir ara gidip göğüs bölümünden bir doktora muayene olmanı tavsiye ederim.

Peki ameliyat olduktan sonra bi sıkıntı yaratırmı çünkü boksörümde maçlarda darbe açısından felan yasaklanırmı boks?

L5 Sakralizasyon demişti forumda bir arkadaş.
Doktor,sağlık sitelerinde güzelce araştırmanı ve ortopedi doktoruna görünmeni tavsiye ediyorum.

Son düzenleme:
Ben sana güzel bi yorum yapayım o zaman. Gerçekten resmi görünce şaşırdım bu kadar beklemiyordum. Benim arkadaşımın vücut tipinin aynısı göbek bölümü ilerde göğüs bölümü biraz geride. Arkadaşımla beraber body yaptık.

Şöyle söyleyeyim sana body yapmana bi engel yok hatta şiddetle tavsiye ederim yapanı çünki arkadaşım sadece 4 ayda 1 senelik spor yapan adamların vücudunu yapmıştı. İnan göğüs kasları çok şekil olacak. Karın kaslarınıda çalışmayı unutma tabi. İnşallah sende benim arkadaşla aynı sonuca ulaşabilirsin. Vücut tipin % 100 aynı kafanda hiçbir soru işareti olmasın sadece spora başla ve 5 6 ay sonra aynaya bak.

Şunuda ekleyeyim mesela vücut tipin yağsız değilmi ne kadar kilo alsanda yağ olmuyor pek. Zenci vücuduna sahipsin ii değerlendir :D

Son düzenleme:
aynı sorun bende de var karnım çok az ilerde ereyaktas'ın dediği gibi yağ oranım yüzde 3-4.Göğüs çalışıyorum 1. ay bitti. umarım göğüs karından önde olur.

Ben sana güzel bi yorum yapayım o zaman. Gerçekten resmi görünce şaşırdım bu kadar beklemiyordum. Benim arkadaşımın vücut tipinin aynısı göbek bölümü ilerde göğüs bölümü biraz geride. Arkadaşımla beraber body yaptık.

Şöyle söyleyeyim sana body yapmana bi engel yok hatta şiddetle tavsiye ederim yapanı çünki arkadaşım sadece 4 ayda 1 senelik spor yapan adamların vücudunu yapmıştı. İnan göğüs kasları çok şekil olacak. Karın kaslarınıda çalışmayı unutma tabi. İnşallah sende benim arkadaşla aynı sonuca ulaşabilirsin. Vücut tipin % 100 aynı kafanda hiçbir soru işareti olmasın sadece spora başla ve 5 6 ay sonra aynaya bak.

Şunuda ekleyeyim mesela vücut tipin yağsız değilmi ne kadar kilo alsanda yağ olmuyor pek. Zenci vücuduna sahipsin ii değerlendir :D

Evet çok doğru ne kadar uğraşıp kilo alsamda vücudumda yağ olmuyo.Ben bundan hep şikayet ederdim ama araştırmaya başlayınca bu konuları iyi bişey olduğunu anladım.Arkadaşım body yapıyo ve yarışmaya hazırlanıyo hocası gerçekten çok iyi.Her türlü yardım ederiz dediler arkadaşımın çalıştığı salona yazılıcam bu konuda çok hırslıyım başarıcam :badgrin:

Back
Yukarı