Vücudum ve gelişimim hakkında yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gkhnpkr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkese merhaba

ben buz hokeyi oynuyorum ve milli sporcuyum 1-2 aya ligimiz başlıcak.ben düzensiz çalışıyorum ve benim beslenmem, dinlenmem herşeyim kötü..bunları düzene sokmam lazım bana dinlenme,beslenme ve çalışma programı yaparsanız çok sevinirim.simdiye kadar sadece evde ve kendi ağırlıgımla çalıştım.vücudumun alt yapısının olustugunu dusunuyorum bilmem ordan oyle gorunuyo mu ? :) evde kimse yok o yuzden fazla foto cekemedim bu kadar oldu..yada benden bişe olmazmı kendimi mi kandırırıyorum :) öneri ve eleştirilerinizi cok merak ediyorum

evde yaptıgım hareketler de barfiks,dumbell ile biceps triceps çalışması birde internetteki 8 min abs workout u çalışıyorum

kısacası su 2 ayı dolu dolu geçirerek maçlarımda güçlü olmak istiyorum.ev programı vermenize gerek yok spor salonunada yazıldım cunku

son olarak sırt ve karın bolgemde bi yaglanma olustu ne yaptıysamda gitmiyor..bunun için bi yağ yaktırıcı onermenizi rica ediyorum

simdiden tesekkurler iyi calısmalar bench_O

Eklentiler

• 2.jpg
    2.jpg
    34,3 KB · Görüntüleme: 291
  • 4.jpg
    4.jpg
    56,5 KB · Görüntüleme: 304
  • 5.jpg
    5.jpg
    52,9 KB · Görüntüleme: 295
  • 1.jpg
    1.jpg
    5,6 KB · Görüntüleme: 326
Son düzenleme:
yağ olarakta kas olarakda oranları düşük diyebilirim özellikle kolda pek birşey yok fakat sıkı bir çalışma ile başarı elde edebilirsin
evde yaptıgım hareketler de barfiks,dumbell ile biceps triceps çalışması birde internetteki 8 min abs workout u çalışıyorum
demişsin fakat pek bi gelişim sağlayamamamışsın sanırım ne kadar süredir yapıyorsun?

2 haftadır 8 min abs workout yapıyorum.dumbell ile biceps triceps uzun süredir yapıyorum ama düzensiz yaptım bi ara verdim tekrar basladım falan hep oyle barfiksde oyle yaptım bi süredirde yapmıyorum barfiks

biceps (haftada 2 gün)
4x12 barbell curl
2x8 hammer curl

triceps (haftada 2 gün)
4x12 skull crusher
2x8 dumbell french

benim yaptıklarıma yakın bir program. bu arada barfiksi ihmal etme avuç içleri karşıya baksın (sırt için) biceps için avuç içleri sana baksın

Back
Yukarı