Vücudum ne kadarda toparlar ?

Çok şişmek istemiyorsan Bir iki hafta yeter,brad pitt gibi felan olur,biraz omuz biraz göğüs olur.buda sana yeter zaten,birazdan kilit ide yer bu başlık.

Son düzenleme:
ilk önce beslenme düzeni oturt sonra bir antrenman programına basla salonda zaten gerisi zamanla gelir biz sana 3 5 ay deriz 1 yıl deriz 5 yıl deriz 1 hafta deriz ne önemi var önemli olan senin yapabileceğin ne kadar dayanıp devam edebileceğin[DOUBLEPOST=1402159712][/DOUBLEPOST]
Çok şişmek istemiyorsan Bir iki hafta yeter,brad pitt gibi felan olur,birazomuz biraz göğüs olur.buda sana teter zaten,birazdan kilit ide yer bu başlık.
:D

ilk önce beslenme düzeni oturt sonra bir antrenman programına basla salonda zaten gerisi zamanla gelir biz sana 3 5 ay deriz 1 yıl deriz 5 yıl deriz 1 hafta deriz ne önemi var önemli olan senin yapabileceğin ne kadar dayanıp devam edebileceğin[DOUBLEPOST=1402159712][/DOUBLEPOST]
:D
Adminler kilit vurmaktan bıktı bunlar yazmaktan bıkmadı,yaz bitene kadar foruma girmemeyi düşünüyorum,aynı başlıkları görmekten artık saçma saçma seyler yazmaya başladım:)

Adminler kilit vurmaktan bıktı bunlar yazmaktan bıkmadı,yaz bitene kadar foruma girmemeyi düşünüyorum,aynı başlıkları görmekten artık saçma saçma seyler yazmaya başladım:)
bende b kaç gündür hiç yazmıordum artık canım sıkıldı butun bunuda az önce caps lerde egemen arkadas eklemiş uygun olur
10455294_682692898446633_4263842929321700911_n-jpg.29872

Back
Yukarı