Vücudum nasıl

Evet arkadaşlar vücudum nasıl kaç aya baklavalar falan gözükür 34 cm kol var ama fotoda pek gozukmemış

Eklentiler

• Sill.jpg
    Sill.jpg
    42,4 KB · Görüntüleme: 448
Normal bi vücut , bel çevren biraz yaglı sanırım. Baklava için herhangi bi süre verilemez , senin ne kadar sağlam çalışacagınla alakalı.

bi başlasaydın önce...

Çalışıyorum zaten hiç eksitmedim programı hareketleri falan da düzgün yapıyorum her gün beslenmeme de dikkat ediyorum aburcubur yağ tuz falan kullanmıyorum niye gelişmemişimdir sence cardiyo falan da yapıyorum

sen aynı devam et istediğin sonucu yakalayacaksın ama sabır ve azimle devam etmelisin kardeşim 2 ayda hemen vücut yapılmaz zaten bende senin gibiydim bir zmanlar

İlk 3 ay hareketleri öğrenme, sporun ortamına alışma ve sporu alışkanlık haline getirme dönemi. 2 ayda ki böyle vücuttan belirgin sonuç bekliyorsan ne paranı ne de zamanını boşa harcama kardeşim. Bu spor azmin,sabrın,disiplinin sporudur. 1-2 sene vereceksin ki herkes sana imrensin

karbonhidratı azalt fakat protein oranını yükselt mesela tavuk göğsü ton balığı gibi gıdalar tüket günlük antrenman sonrası olarak.
ve kahvaltılarda yumurta tüketimini eksik etme

Bende 2 aydır salona gidiyorum fakir salonu diyebilirim fakat 2 kilo aldım ama ben beslenmeye çok özen gösterdim arada bir normal canım bir şeyler çektimi yedim fakat abartmadım sen devam et proteini yüksek tut zamanla gelişim olur.

Back
Yukarı