Vücudum iyi mi? Yoksa spor yapmalı mıyım?

Arkadaşlar ben kendimi oldum olası zayıf görüyorum. Boyum 171-172 arası, kilom 59-60 civarı. Bugün annem zayıf değilsin dedi biraz moralim bozuldu. O kadar emek verdim odama set aldım, kendime özel program ayarladım kilo almak için ama hepsini boşuna yapmışım gibi geldi. Sizce vücudum iyi mi?

https://i.hizliresim.com/ALpO2X.png

Cok zayifsin kardesim.6-7 kilo daha almaya calis.spor yapmanin amacinida kavrayamamissin :)

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Karbonhidrat oranini ve aldigin kalori miktarini ayarla ihtiyacini internetten hesapla 300-500 fazla kalori al, protein agirlikli beslen ve spor yap. Uyku düzenine de dikkat et sonuçları izle gör.

Şınav ve barfiks zorlanmadan yapabiliyorsan görünümü de önemsemiyorum diyorsan sıkıntı yok. Ama o kolların senin zayıf halini bile kaldıramaz ise sıkıntı var acilen çalışmalısın

Sent from my ZUK Z1 using Tapatalk

Zaten çıplak dolaşmıyorum demişsin ama yağlar seni iri göstermeyecek istersen spor yapmadan kilo almayı dene ve sonuçları kendin gör.Ama mükemmel bir genetiğimiz iri vücutlarımız olmadığına göre o tişörtlerin içini doldurmanın tek yolu vücuduna kas koymaktan geçiyor.onun için de emek vermek gerekiyor emek vermek de yetmiyor bunun hayat boyu sürecek bir alışkanlığımız olması gerekiyor

Hocam sanki biraz skinny fat gibisin.BB yapmadan kilo alacaksan emin ol yağ alacaksın ve hiç hoş durmayacak tabi sen diyorsan sadece kilo alayım göbekle de iri gözükürüm gibi bir düşüncen varsa durma :D

Kilo alma işini yavaş yavaş yap.2 yıl boyunca aynı sorunları bende yaşadım ama ne zaman kalorileri sayıp günde 3500-4000 kalori tükettiysem o zamandan sonra kilo almaya başladım.Zamana yaymalısın bu işi bir anda gözle görülür bir değişim bekleme şimdi bu fotoğraf elinde bulunsun ve bugünden itibaren kalorileri saymaya başla.Günde 3000+ kalori kilo almanı sağlayacaktır.2-3 haftaya bir fotoğraf çek ve değişimini gözden geçir.Antrenmanı ise hipertrofiye göre yapmalısın genel olarak 6-12 tekrar aralığı.Dinlenmeni 30 sn de tut.Başarılar dilerim

Hocam sanki biraz skinny fat gibisin.BB yapmadan kilo alacaksan emin ol yağ alacaksın ve hiç hoş durmayacak tabi sen diyorsan sadece kilo alayım göbekle de iri gözükürüm gibi bir düşüncen varsa durma :D

Skinny fat gibi gözükmemin sebebi 1-2 ay önce 55 kiloydum ve kilo almak için büyük bir aptallık yapıp cicibebe ve süte abandım. Günde 1000 kalorilik şeker alıyordum yani göbek çıkması doğal. Yoksa skinny fat olduğumu sanmıyorum.

Ayrıca evde çalışacağım, spor salonları 9'da kapatıyor, bende tam 9'da iş çıkışı yapıyorum cumartesi pazar demeden çalışıyorum mecbur evde geliştireceğim bir müddet kendimi. Güzel bir iş bulana kadar evde dambıll, barfiks idare edeceğim.

spor sağlık için yapılır iyi olsan da yap. şimdi sağlıklıyım diyceksin zaten ileri yaşdaki sağlığına yatırımdır. millet yetmiş yaşında bastonla yürürlken sen kolsuz atletle plazda gezersin

Amacin iyi gozukmekse kilo alsan bilene guzel gozukmezsin kilo aldiginda direkt gobege gider o yag kollarin hala ince olur.ama spor yaparsan tum bolgelerin gelisir o zaman guzel gozukur anlatabildim mi?

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Back
Yukarı