Vücudum Hakkında Yorum Alabilirmiyim ?

Merhaba , Konuya belki before after olarak girdiniz ama değil before kısım diyelim şuanlık
s1.gif

17 yaşında 1,77 boy 85 Kiloyum yağ oranım hakkında bilgim yok fakat en az %16 17 civarı var neyse abiler yaz'a az kaldı haziran sonuna kadar bu vücuttan ne olur kaç kilo verebilirim günde 1.5 2 saat spor yapmayı düşünüyorum kardio olarak sizin tavsiyeler varmı beslenme programı şu şekilde planlıyorum sizce nasıl ?

teşekkürler .

Resimdeki beslenme programında değerler şöyle

Yağ %62
Karbonhidrat %209
Protein %77
Toplam 1619 Kalori

8896b680-f71b-4570-8177-28bc41be1dbf.jpg

a9f84a6a-e59d-4c8b-b613-7454b13dd3f0.jpg

20ef1186-95dc-46e2-beca-98ae048a59c1.jpg

f6fd64f9-f03b-49e8-b584-94e7fccae07d.JPG

Yağ oranın büyük ihtimalle %20+. Senin yaza kadar ne kadar yağ yakabileceğini veya ne kadar kas kütlesi alacağını kimse bilemez. Buna kendi çalışmaların ve iradenle kendin karar verirsin. Anlaşılan sende yazlıkçısın.

Yağ oranın büyük ihtimalle %20+. Senin yaza kadar ne kadar yağ yakabileceğini veya ne kadar kas kütlesi alacağını kimse bilemez. Buna kendi çalışmaların ve iradenle kendin karar verirsin. Anlaşılan sende yazlıkçısın.
Yazlıkçı değil eylül2013 ayındandan beri evde kardio çalışıyorum fakat gram kilo veremedim çünkü düzenli beslenemedim

Eylül 2013 ayından itibaren yaptığın bir program sana fayda sağlamıyorsa araştırıp neleri yanlış yapıyorsun onları bulurdun. Düzenli beslenemedim diyorsun. Kışın zayıflarım dedin ama boşladın. Yaz gelince yumurta kapıya dayandı tabi. İRADE şart !

Eylül 2013 ayından itibaren yaptığın bir program sana fayda sağlamıyorsa araştırıp neleri yanlış yapıyorsun onları bulurdun. Düzenli beslenemedim diyorsun. Kışın zayıflarım dedin ama boşladın. Yaz gelince yumurta kapıya dayandı tabi. İRADE şart !
Usta beslenme programım hakkında yorumun ne resim koydum .

Açıkcası et yoksa bana göre değil. Benim hayatımda et olmazsa olmaz. Sen lor'a abanmışsın. Hiç mi et yok?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Açıkcası et yoksa bana göre değil. Benim hayatımda et olmazsa olmaz. Sen lor'a abanmışsın. Hiç mi et yok?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Maddi açı yüzünden biraz kısıtlı ( öğrenciyim ) ama imkanım oldukça tavuk göğsü ve ton balığı alıcam .

Kardeş 1kg gögüs 10tl.100gr gögüs 1tlye gelir.Ton balıgında ise 160gr ton balıgı 2.75tl bunun süzülmüs eti 100gr.Yani 100gr ton balıgı=2.75tl iken 100gr tavuk gögsü 1tl hangisi ucuz sence ?

Kardeş 1kg gögüs 10tl.100gr gögüs 1tlye gelir.Ton balıgında ise 160gr ton balıgı 2.75tl bunun süzülmüs eti 100gr.Yani 100gr ton balıgı=2.75tl iken 100gr tavuk gögsü 1tl hangisi ucuz sence ?
Tamam hocam kızmayın artık mesajlarınızda yahu bilmiyoruzki soruyoruz =) Tavuk göğsünü 10 liraya alırım sorun değilde kasaplarda veya marketlerde derili temizlenmemiş falan oluyor öyle sevmiyorum temizlemekle uğraşmak falan .

Tamam hocam kızmayın artık mesajlarınızda yahu bilmiyoruzki soruyoruz =) Tavuk göğsünü 10 liraya alırım sorun değilde kasaplarda veya marketlerde derili temizlenmemiş falan oluyor öyle sevmiyorum temizlemekle uğraşmak falan .

Bence sen marketlerde paketlenmiş tavuk gögsünü bulamadıysan hakkaten ton ye kardesim hiç uğraşma boşver.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence sen marketlerde paketlenmiş tavuk gögsünü bulamadıysan hakkaten ton ye kardesim hiç uğraşma boşver.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Paketlenmiş şekilde göğüs fiyatları bimde 7 8 lira civarıydı normal marketlerin kasap bölümünde et reyonunda derili olarak 4 derisiz temiz 7 lira falandı .

Back
Yukarı