Vücudum gelişmiyor.

Merhabalar yaklaşık 8 aydir vucud gelistirme yapıyorum. Ancak ilk üç aydan sonra herhangi bi gelişme göremedim. protein tozu kullandım ondanda pek bi etki gördüğümü düşünmüyorum. Acaba nerde yanlış yapıyorum. boy 1,70 kilo 60
haftanın 3 günü gidiyorum. 1. gün gögüs ve ön kol 2. sırt kanat ve arka kol 3. omuz ve bacak.
Ayrıca büyük kas grupları için 4-5 Hareket. ön ve arka kol için ise 4 hareket yapıyorum. Kullandığım amino asit var şu anda amino asit optimum kullanmaktayım.

Sürekli aynı programı yapıyorsan vücut tepki vermiyor olabilir artık.Ben bunu yazıyorum ama bu sorunla da hiç karşılaşmadım. 6 ay aynı programdan devam ettim sürekli geliştim.

Programım aşağida hayır en az 2 ayda bir programı değiştiryorum.

1 gögüs
Close Grip Bench Presses ( BAR DAR TUTMA )
Yatarak yana açma.
Bench prees dambull .
ip çekiş

1. Gün üst kol
Z BARLA AYAKTA KALDIRMA.
ALTERNETİF CRUL.
OTURA DAMBULL KALDIRMA
AYAKTA DAMBUL KALDIRMA.

2. GÜN SIRT KANAT
GÖGÜSE ÇEKİŞ.
MAKİNEDE ÇEKİŞ.
DAMBULE ÇEKİŞ.
GÖGÜSE İP ÇEKİŞ
EĞİK DAMBUL KALDIRMA.

2. Arka kol
TEK KOLA İP ÇEKME TERSDEN
İKİ ELDE YATARAK DAMBUL EĞME KAFA KENARINA.
ENSEYE ÇEKİÇ.

3 OMUZ
Makinede öne indirme .
Ayakta öne dambull kaldırma
Z barla çeneye çekiş.
Oturak yukarda dambul kaldırma
Yana dambul kaldırma.

bacak .
squat
DAMBULLA ADIM ATMA.
BAÇAK İTME.
TERS BACAK KALDIRMA

hareketleri türkçe yazınca kimse anlamıyor :) ama tebrik ederim, türkçeye bağlılığından dolayı. bir de beslenme programı at. takipteyim.

boy 1,70 kilo 60
Sorunun burada. Eğer başladığında 44 kiloysan tamam. Eğer değilse ayda 2 kilo civarı kilo almamışsın demektir. Bu da kas kütlenin artmaması anlamına gelir. Vücudun kas yapması için fazladan bir şeyler alması lazım, hiçbir şey yoktan varolmaz. Kilo alacaksın ki aldığın kilonun bir kısmı kas olacak.

Bunun haricinde, yaptığın programdan ziyade fullbody programlarına yönelmeni tavsiye ederim. Forumda buna ayrılmış bir başlık var zaten, bir göz atsan iyi olur.

Anafikir: Daha çok ye.

haha valla ingilizcesinide ben anlamıyorum :)
Beslenme programı yok.[DOUBLEPOST=1416300935][/DOUBLEPOST]
Sorunun burada. Eğer başladığında 44 kiloysan tamam. Eğer değilse ayda 2 kilo civarı kilo almamışsın demektir. Bu da kas kütlenin artmaması anlamına gelir. Vücudun kas yapması için fazladan bir şeyler alması lazım, hiçbir şey yoktan varolmaz. Kilo alacaksın ki aldığın kilonun bir kısmı kas olacak.

Bunun haricinde, yaptığın programdan ziyade fullbody programlarına yönelmeni tavsiye ederim. Forumda buna ayrılmış bir başlık var zaten, bir göz atsan iyi olur.

Anafikir: Daha çok ye.
linki yazar misin?

Back
Yukarı