Vücudum İnce Ne Yapabilirim ?

Yaşım 16 boyum 1.83 kilom 69-70 civarı fakat inceyim acaba fitnessa gitsem işe yarar mı ve yaşım fitness salonu için uygun mudur?

Cevap Veren Herkese Şimdiden Teşekkürler

bence 2 yıl daha bekle daha gençsin.. evde vücut ağırlığınla çalış yüz bisiklete bin koşulara git, genede sen bilirsin heves ayrı birşey

bence 2 yıl daha bekle daha gençsin.. evde vücut ağırlığınla çalış yüz bisiklete bin koşulara git, genede sen bilirsin heves ayrı birşey

Aslında heves değil. Vücudumun inceliği bende takıntı haline gelmeye başladı ve kendimi mutsuz hissediyorum böyle. Fitness vücudumun gelişiminde özellikle inceliği konusunda bana yardımcı olur diye düşündüm. Tabi önce bilgilenmem gerekiyor :)

vg baslama yası 13 tur .

ama boy uzamasını engelleyen hareketler var bunları hocanızın bılmesı gerek eger hocanız bılgısız ise yanlıs program yazabılır ama bılgılı hoca ise bu spor boy uzamasına ve gelısmeye cok etkısı olur boy uzamasının durmasından korkuyorsan forumda 14 yas ve uzerısı ıcın programlar var onları uygularsın

dostum bana boyunu , yaşını, kilonu, yaz yardımcı olayım , bende bu bu işe vücudumun ince ve omuzlarımın dar olduğunu düşündüğüm için başlamıştım ama şimdi hedefim bill goldbergin vücudunun aynısına sahip olmak

Back
Yukarı