Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Beyler iyi akşamlar. Bu konu hakkında birçok sayfayı araştırdım ama bir sonuca varamadım. Öncelikle çok yağlı bir vücudum var ve omuzlarımda dar ve düşük. Üzerime giydiğim hiçbir şey bana yakışmıyor ne olur bana yardım edin. Body mi yapmalıyım yoksa hergün düzenli olarak kardiyo mu ? Nasıl beslenmeliyim ne yemele neyden uzak durmalıyım. Yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim.
Body mi yapayım yoksa kardiyo mu sormana bakılırsa saçma sapan YouTuber ve kendini pt olarak tanıtanların kervanına katılmışın sanırım kardeşim çık ordan gel buraya
Hem ağırlık antrenmanı hem kardiyo yaparsan senin içim daha etkili olur örnek verecek olursak ağırlık günü diyelim Göğüs Biceps ardından 20 dk kardiyo haftada 3er gün 1yada2 gün de yine ağırlık antrenman sonunda karın hareketleri yeterli olacaktır
Boy kilo yaş bilmediğimden genel yazıcam
Tabi bu işin temeli mutfakta bitiyor , söylemeye gerek bile yok ama asitli yiyeceklerden ekmekten şekerden ve tatlandırıcılardan uzak dur kilona göre proteinini eksiksiz al tabi herkesin yaptığı hatayı yapıp karbonhidratı gerekenden az alma aynı şekilde yağı sağlıklı besinlerden karşıla ceviz zeytinyağı gibi yapabilirsen kendine 3ana 2 ara öğün yap ara öğünlerinde yeşil elma havuc gibi yanlarına hafif protein 2 beyaz yumurta light peynir veya 100gr tavuk gibi besinler ekle , gün boyunca bol su iç sabahları aç karnına ılık su veya limonlu su her gün içerim umarım faydalı olmuşumdur
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Önemli bilgileri atlamışım yaşım 24 boyum 1.75 kilom 77. Ramazan ayına girmiş olduğumuz için beslenmede biraz dengesizlikler var. Öğrenci olduğum için protein ağırlıklı beslenmede biraz sıkıntı çekeceğim fakat ekmeği, asitli içecekleri ve şekeri hayatımdan çıkarabilirim. Hem body hemde kardiyo yapmam içinde sanırım professional bir destek ve bir salona yazılmak şart . Fakat sorunum sadece beslenme de değil vücudumun şekilsizliği genetik sporla bunu ne kadar düzeltebilirim ya da düzeltebilir miyim? Galiba duruş bozukluğu da var ve bu sporla düzelebilir mi ?
duruş bozukluğu sporla biraz zor doktora gözükmen lazım body için evet ama kardiyo için profosyonel desteğe gerek yok.Protein içinde lor peyniri mercimek ton balığı tavuk gibi şeyler tüketebilirsin illa kırmızı ete gerek yok ha bu arada yüzme sporu iyi gelebilir duruş bozukluğuna