mehmet2576
Üye
Merhaba arkadaşlar. Ben yaklaşık olarak 14-15 ay cıvarı body building yapıyorum. Çalışma sistemim çift bölge. 1 gün yapıp 1 gün dinleniyorum ve bu şekilde hep başa dönüyor. Bu süreç içerisinde sadece 1 kaç kez ara vermişimdir, oda bayram tatilleri gibi günlerde. Kaldırdığım ağırlıklar hep maximal oldu ta ki vücudum inanılmaz halsizlik gösterene kadar. Omuz:132 biceps:41 yapmayı başardım ve bu süreçte 3 kutu performans artırıcı kullandım. Bugünlerde kaldırdığım ağırlıklar inanılmaz düştü. Squat 120 kilo yaparken 90 kiloda bacaklarım titriyor aynı şekilde deadliftte 120 kilo 7 tekrar yapıyordum o da inanılmaz düştü. Bench press'te tamamiyle çöktüm diyebilirim. 90 kilo yardımlı bench yaparken bugün 60 kilo bench neredeyse hiç yapamıyorum. Ben bunu kullanmış olduğum performans artırıcılara bağlıyorum, kalbimi fazlasıyla yordum diye düşünoyorum. Ayırca 9 gün body'e ara verdim sonuç gene aynı, idmanda üzerimden soğuk terler boşaldı squat yaparken, idmanı yarıda bıraktım. inanılmaz güçsüzlük var. Sebebi nedir arkadaşlar?