Vücudum Çok Fazla Geniş Değil

Selamlar;

Bu spora yaklaşık 6 ay önce 10 kgluk dambul ile başladım.
6 aydır dambul kilosunu arttırmadan sadece tekrar sayısını arttırarak 6 aydır dambul kaldırıyorum.
Omuz olsun triceps olsun sır kası olsun bütün çalıştırabileceğim kasları her ay set sayısını arttırarak yapıyorum.
Her antreman sonrası 1 tam olmak üzere 4 adet yumurta yiyiyorum.
Sorum şu:
omuzlarım fazla geniş değil ve kaslar sanki üzerimde fazla gözükmüyor.
Yani biraz zayıf gibi duruyorum.
kilom 65 boyum 1.72 bana biraz daha genişlemek ve de biraz daha kilo aldırmak için ne yapmamı önerirsiniz.

şimdiden teşeşkkür ederim..dumbelllls

Hareket Sayısını Arttırdığımda hiç gelişme olmazmı ??

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:21 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:17 ----------

Hareket Sayısını Arttırıyorum Ve Protein Tozu Aldım İdmandan sonra 2 ölçek süt ile karıştırp içiyorum günde bi kere ideal bi gelişme olrmu

QUOTE]Hareket Sayısını Arttırıyorum Ve Protein Tozu Aldım İdmandan sonra 2 ölçek süt ile karıştırp içiyorum günde bi kere ideal bi gelişme olrmu
[/QUOTE]

Protein tozunun faydasını görürsün ama düzenli çalışarak set sayısını değil tekrar sayısını ayarda tut mesala Örn:12 10 10 8

12 tekrarda 7.5 kilo da yapıyosan 10 tekrarda 10 kilo da yapmaya çalış düzenli ve nizami bi şekilde eğerki hareketten çalıyosan tekrar 7.5 kilo da girmelisin ve bunu program dahilinde yap forumda üstatlarımızın paylaştığı programlardan yararlan protein tozunun ancak nizami çalışırsan faydasını görürsün...

Back
Yukarı