Vücüt Geliştirmede Tecrubeliysen Gel Bak :) Yardım lazım

peynur

Üye
Merhabalar ben şuan 15 yaşındayım lise 1 e başlıcam
Arkadaşlar hedefim kara harp okulu
Biliyosunuz spor testi bayağı sağlam ve ben en iyi şekilde yapmak istiyorumki mulakatlarda şansım artsın
Boy 164-165 civarı kilo 65 civarı ama çok şişman ve bayağı göbekliyiyim şinav hiç çekemıyorum mekiğide ellerimi arkaya koymadan kafama paralel şekilde koyuyorum mekik çekerken öle güç alıp çekıyorum ellerimi arkaya koysam göbek el vermıyor
Onumde yaklasık 3,5 yıl var
Arkadaslar ben şöyle düşündüm siz daha tecrubelisinizdir bide sizin fikrinizi alayım
Yarın aikido ya yazılcam
Bi diyetisyene başvurucam aikidodan sonra
Sonra 2kg ağırlık kaldırmadan başlamayı düşünüyorum ama hareketleri bilmiyorum
Sonra kilo verince artık ne kadar sürer kilo vermem bilmem bi tecrubeli hoca eşliğinde vücüt geliştirme (spor testi kriterlerini max yapmak için) düşnüyorum
Ve belkş vücüt geliştirmeyle birlikte aikido da belirli bi süre ilerledikten sonra aikido yu bıtakıp atletizime yazılmayı dusunuyorum
Bu arada arkadaşlar yapmam gerekenler
Max krtierler
59 saniyede 400m koşu
Durarak uzun stlama 236 cm
Mekik 1 dakikada 57 adet
Dizüstü basketbol topu fırlatma 28m
Barfikste kol çekme en az 13 (normal barfikle Barfikste kol çekmenin bi farkı varmı yokmu anlayamadım )

Koşuyu yapamayını affetmiyolar en önemlisi koşu :):)
Cevaplayan herkese şimdiden teşekkürler

Haaaaa bu arada ben beyaz et asla yemem balık tavuk ama kırmızı et severim (sadece kıyma köfte) parça kırmızı et yemem kuşbaşı falan bide peynir ve yumurta sevmem benim gidiceğim diyetisyen ve benle ilgilenecek vucut gelıstırme hocası bana bunlar yerıne alternetif şeyler sunarlar mı veya alternatif olarak ne olabilir mesela tavuk yeme 4 ızgara köfte ye buna benzer

Back
Yukarı