VÜCUT GELİŞTİRMENİN ÖNÜNDE Kİ ENGEL(ACİL)

Öncelikle herkese merhabalar, benim yaşım daha 16 :) Boyum : 1.83 ve kilom 78. Arkadaşlar beni şişman göstermese de çok belli olmasa da göbeğim var. Göbeği eritip kasa çevirmeyi çok düşündüm hatta kendi kendime araştırmalar yapıp programlar almıştım. Ama kafama tek takılan soru " göbeğim:mad::mad: " bu göbeği eritmeden kas yapmaya başlarsam beni daha mı kilolu gösterir? Yoksa kilo mu kaybetmem lazım? bu konuda sizlerden yardım istiyorum. Teşekkürler

Öncelikle herkese merhabalar, benim yaşım daha 16 :) Boyum : 1.83 ve kilom 78. Arkadaşlar beni şişman göstermese de çok belli olmasa da göbeğim var. Göbeği eritip kasa çevirmeyi çok düşündüm hatta kendi kendime araştırmalar yapıp programlar almıştım. Ama kafama tek takılan soru " göbeğim:mad::mad: " bu göbeği eritmeden kas yapmaya başlarsam beni daha mı kilolu gösterir? Yoksa kilo mu kaybetmem lazım? bu konuda sizlerden yardım istiyorum. Teşekkürler
kas insa ederken duzgun beslenirsen yağ erir yerini kasa bırakır geci bunlarin evreleri var ama yeni basladiginda 5 6 ay her turlu gelisirsin vucudun sasirdigi icin sen o zaman icersinde arastir yada gobegini sev
ne yalan söyliyim tam 3 defa okudum yazicak bisiy bulamadim,nasil bir cevap veriyim bilemedim:)
hahah :D bisi bulamadiysan niye yorum yapiyosun bisi bulamadigini cevap olarak yazman efsane olmus.

kas insa ederken duzgun beslenirsen yağ erir yerini kasa bırakır geci bunlarin evreleri var ama yeni basladiginda 5 6 ay her turlu gelisirsin vucudun sasirdigi icin sen o zaman icersinde arastir yada gobegini sev

hahah :D bisi bulamadiysan niye yorum yapiyosun bisi bulamadigini cevap olarak yazman efsane olmus.
benim yazdiklarim hep efsane olur,ne demek istedigimi anlayan anlar sen merak etme:)

Ben de acil falan diyince bir sağlık problemi falan var sandım.
Abicim bir önerin felan yok mu? :D[DOUBLEPOST=1423844885][/DOUBLEPOST]

Neye çalışmamı önerirsin?

16 yaşında olduğunua eminmisin? sana atlasam olur mu nası bi cevap? laf sokmalar 13 yaşında kalmadımı?[DOUBLEPOST=1424199244][/DOUBLEPOST]insanlar zaman harcayıp sana yardım etmeye çalışıyo yaptığın yoruma bak

arkadaşlarım kilon iyi dese de bende de göbek var ben içinde cardio nun da olduğu bi programa göre hareket ediyorum. Hem vg hem yağ yakma ikisini bir hedeflediğim için biraz uzun sürecek başarıya ulaşmam ama beslenmemi de oturttum 1 haftadır ve çok memnunum. Sende kendine böyle bi program araştırıp bulursan istediğini alabilirsin.

Back
Yukarı