Uzun sure spor sonrasi cevremizin tepkileri?

Evet arkadaslar boyle yasadigimiz anilar varsa anlatalim.zayifken ve vucutluyken etrafinizdan nasil tepkiler aldiniz ve nelere etkisi oldu hem forumdaki diger insalarida motive etmis oluruz.Mesela ben basladigimda 51 kgdim.suan 1.5 sene sonunda iyi kotu beslenmeyle ve 4 5 aylik ameliyatla beraber 70 kgye ulastim.goren cogu insan nolmus sana diyor.fakat kiz konusunda daha sansim acilmadi onun icin daha bi 10kgye daha ihtiyacim var gibi boy 1.76 .Sizinde varsa anilarin paylasalim beraber

Güzel bir konu oldu :) Kız konusunu düşünme. Seni her halinle begenecek sevecek aşık olacak kişiyi bekle.Ben 105 kiloydum gemi burnu gibi göbek.Sadece göbekten alıyorum.4 sene çıktık o şekilde bir kavga ile söz attım ayrıldım. :) Simdileri bi 25 kilo verdim gören yok artık filan,oha,olum sana nolmuş helal be iyi eritmişssin:) bi diyet listesi hazırlana,ilaç mı kullandın diyorlar :) Tepkiler Çok hoşuma gidiyor.[DOUBLEPOST=1498811559]

Çevre; Fazlasını yapma iğrenç olursun şuan iyisin.

Genel olarak olumlu yönde tek sıkıntı şu bazen arkadaşların seni sadece kas olarak görebiliyor her ortamda mı kas üzerine konular döner bu biraz bayıyor bence :D

Back
Yukarı