Uzun süren Kas Ağrıları

arkadaşlar antreman sonraları uzun süreler kaslarım ağrıyor örneğin pazartesi göğüs çalışıyorum çarşamba göğüsümün acısından açma germe hareketlerini yapamıyorum doğal olarak yapacağım antremanı da kötü etkiliyor
son birkaç haftadır ağırlıkları arttırdım ondandır diye düşünüyorum ama emin değilim sizin önerileriniz nedir

Yanlis cevaplar,beslenmen ne kadar duzgun olursa antremanda yirttigin kaslar okadar hizli iyilesicektir

Gelişen kaslar acıtır...

Antrenman şiddetiyle alakalı.Zaten boksörüm esnemeyi antrenmandan öncede sonrada baya bi uzun yapıyorum.Günde 10 yumurta 300-500 gr tavuk yıyorum komplex karb ve mikro besinleri de alıyorum ama yine de dediğin gibi oluyor.

Antrenman şiddetiyle alakalı.Zaten boksörüm esnemeyi antrenmandan öncede sonrada baya bi uzun yapıyorum.Günde 10 yumurta 300-500 gr tavuk yıyorum komplex karb ve mikro besinleri de alıyorum ama yine de dediğin gibi oluyor.

10 yumurtamı ölürsün arkadaş ya ben senden daha çok yiyorum 4500-5000 kalori alıyorum ama 10 yumrta yiyemiyorum tehlikeli ya

Tamamen psikolojik yumurta olayi :) adet oldugu icin insanlara cok geliyor 200 300 gr tavuktan ne farki var 5 10 yunurta beyazinin,10 diyince waoww oluyor insanlar,koysan teraziye gramaji 200 300 anca cikar

valla spor hocam gençliğinde 20 tane yediğini söyledi. ama günde yani Tek bir öğünde değil. Günü 24 saate böldüğün zaman 20 yumurta rahat yenir. Benim rekorum 12 , sabah 8 akşam antreman sonrası 4 tane yemiştim. Neyse konumuza dönelim, bazen kas ağrılarını bende yaşıyorum bundan zevk alıyorum açıkcası , genellikle programı değiştirdikten sonraki 1-2 hafta oluyor. bir programla yaklaşık 1,5 ay çalışıyorum kaslar alışıyor , değiştirdiğim zaman uzun süreli ağrılar oluyor özellikle kol ve göğüs kaslarında. Yeterli protein almamanın getirdği sonuçta olabilirmiş geçenlerde izledğim bir videoda adam böyle diyordu.

Valla ilginç geldi ben pek supplement kullanmıyorum boks ve crossfit+ağırlık çalışıyorum şu anda müsabakaya hazırlanıyorum.Sabahları tek seferde yiyorum ama 185 boy 91 kiloyum ve antrenmanlarım baya sert geçiyor bilmiyorum bir zararı var mıdır.zaten sarı olarak 2 tane yiyorum heralde 10 bütün yersem çatlarım :D

bütün cevaplar için ayrı ayrı teşekkür ederim. iş nedeniyle haftada 3-4 antreman yapabiliyorum . Sonuçtan çıkardığım kadarıyla buna sebep olan ağırlıkları arttırmam ve birazda olsa dengesiz beslenmem .
Bu arada herşeyin fazlası zarar aynı tür yiyeceği fazla fazla sürekli tüketmeyin :)

Back
Yukarı